Trudnoća Trudnica 25. srpnja 2019.

Slavna glumica trudna: 'Vjerujte da ni meni nije bilo lako'

Foto: Instagram/annehathaway
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Anne Hathaway na Instagramu je objavila selfie i poruku svima koji se bore ili su se borili s neplodnosti i potvrdila da očekuje drugo dijete

Nakon problema s neplodnosti glumica Anne Hathaway s javnosti je podijelila sretnu vijest da sa suprugom i glumcem, 38-godišnjim Adamom Shulmanom, očekuje drugo dijete. "Ovo nije za film, trudna sam", napisala je uz fotografiju na kojoj pokazuje svoj trbuščić i obratila se svima onima koji se bore ili su se borili s neplodnošću: "Vjerujte mi da ni meni nije bilo lako, zato vam šaljem puno ljubavi". 

Par se vjenčao 2012., a četiri godine kasnije rodio im se sin Jonathan (3). Iako Hathaway vješto skriva svoj privatni život od javnosti, nedavno je počela otvoreno govoriti o majčinstvu i odgoju svog sina

Možda te zanima... Mama Marina: Imamo svoje 'heparinsko' čudo, vrijedi borbe! Roditelji

"Nisam savršena, ali ako sam frustrirana ili dekoncentrirana, pobrinem se da je on na sigurnom i udaljim se. Tada se smirim i ponovno mu se vratim", izjavila je u nedavnom intervju za The Sunday Times. 

Možda te zanima... Nisam ni znala što je sekundarna neplodnost dok nismo počeli 'raditi' na drugoj bebi Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.