Trudnoća Trudnica 26. kolovoza 2018.

Kreativna mama iščekuje 4. bebu na najslađi mogući način

Foto: Instagram/cbchatman
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama troje djece odlučila je četvrtu bebu dočekati na jedan zaista poseban način, uz pomoć svojih troje preslatkih mališana!

Kreativna mama Charlotte Chatman redovito objavljuje trudničke fotografije na svom Instagramu koje čak ni one najmrzovoljnije neće ostaviti ravnodušnima.

'Nema ništa ljepšeg od slavlja svake trudnoće s istim uzbuđenjem kao i kod prvog djeteta'

"Nakon tri trudnoće, svih rođendana i prekretnica u razvoju, morala sam postati kreativna! Tako je lako zaboraviti dokumentirati trudnoću nakon što ste je već više puta prošli i uz sebe imate živahne mališane, ali nema ništa ljepšeg od slavlja svake trudnoće s istim uzbuđenjem kao i kod prvog djeteta", rekla je Charlotte te dodala kako njezini klinci obožavaju sudjelovati u ovim malim foto projektićima

Možda te zanima... Iz prve ruke: Razlika između prve, druge i treće bebe Roditelji
 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

 "Uostalom, to im je puno pomoglo da budu jednako uzbuđeni oko trudnoće kao i suprug i ja", govori i opisuje kako izgleda njihov uobičajeni proces snimanja fotografija: "Kad smo spremni, stavim fotoaparat na odbrojavanje i nasmijavam ih. Uvijek se pofotkamo najviše tri puta jer ne želim da im bude dosadno ili da im postane frustrirajuće, a fotke uređujem dok spavaju." 

 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

'Naučila sam prihvatiti sve izazove, sve predrasude i jednostavno uživati u majčinstvu'

Ova mama oduvijek je sanjala o velikoj obitelji i unatoč mnogim izazovima, ali i predrasudama okoline, zahvalna je što je na Instagrama uspjela pronaći roditelje koji razmišljaju kao ona i koji je podržavaju. "Ja sam poput odvjetnice za sve mame koje rade najbolje za svoju djecu. Bez obzira imate li jedno ili desetero djece, radite li na puno radno vrijeme, na pola radnog vremena ili ste kućanica - sve smo mi majke i sve se ponekad osjećamo usamljeno i potreban nam je osjećaj zajednice. Zbog toga sam jako počašćena što mogu podijeliti svoje putovanje i poruku s toliko drugih obitelji", rekla je Charlotte. 

Duhovita mama: Prva trudnoća vs. sve sljedeće trudnoće

 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

"Sjećam se kako sam bila tako nervozna u svojoj prvoj trudnoći, kada mi je sve bilo novo i nepoznato. Srećom, dosad sam naučila prihvatiti sve izazove, sve predrasude i jednostavno uživati u majčinstvu", govori i dodaje da, jednom kada najmlađi član obitelji stigne, proslavit će to posebnom obiteljskom tradicijom - izletom u Disney World! "Nekoliko mjeseci nakon rođenja bebe, idemo u Disney World, gdje odvedemo djecu svaki put kad stigne prinova. Uvijek im kažemo da je to poklon od njihovog novog brata ili seke."

 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

Kreativna trudnica oživjela svoje najdraže fantazije

 

A post shared by Charlotte Chatman (@cbchatman) on

Možda te zanima... Kako izgleda trudnoća kad ste food blogerica Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci