Roditelji Sretna mama 16. ožujka 2017.

Kreativna mama slavi svaki mjesec svoje kćeri

Foto: Instagram/Bella Moutran
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova mlada mama u trudnoći je došla na kreativnu ideju da svaki mjesec fotografira kćer, te na taj način slavi život svoje preslatke djevojčice

Mlada 19-godišnja mama Isabel Moutran i njezina 5-mjesečna kćer Egypt žive u Tucsonu, u saveznoj državi Arizoni. Otkako je Egypt rođena u listopadu, njezina mama Isabel slavi svaki novi mjesec svoje djevojčice s novim snimanjem lijepih i posebnih fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

insta Možda te zanima... Foto: Uspavana beba postala zvijezda društvenih mreža Beba
 

Love this one 😂😍🎅🏼❄️✨

A post shared by Bella Moutran (@bella_moutran) on

Isabel je rekla BuzzFeed-u da je došla na ideju tijekom trudnoće, kad je njezin dečko, sadašnji suprug rekao kako bi bilo lijepo da prva fotografija njihove bebe bude posebna. Svako snimanje u prosjeku traje tri do četiri dana jer ponekad sama izrađuje rekvizite.

abbie rogers Možda te zanima... Neprocjenjiva uspomena na prvo slikanje s bebom Beba
 

Our Beautiful Goddess Egypt Milan Moutran-Greenhouse 👑

A post shared by Bella Moutran (@bella_moutran) on

Kreativna mama rekla je da namjerava napraviti cijeli kalendar sa svojom kćerkicom i da će nastaviti raditi mjesečna snimanja sve dok Egypt ne navrši 10 godina. Njezine su fotografije postale hit na internetu nakon što su iskorištene za parodiju na Twitteru.

 | Author: Twitter/Sexual Gifs Foto: Twitter/Sexual Gifs

Isabel je istaknula kako je počela snimati kćer prvenstveno jer ona sama nema puno fotografija sebe iz djetinjstva, te zna kako će Egypt jednog dana voljeti gledati svoje fotografije dok je bila malena. "To je vaše dijete. Možete se potruditi koliko želite", rekla je ova mlada mama. "Ja to ne vidim kao 'previše extra', jer nikada ne može biti dovoljno ekstra za vaše najdraže malo ljudsko biće!"

Možda te zanima... Snažna poruka roditeljima: Ne zaboravite se fotografirati s djecom Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.