Trudnoća Trudnica 17. ožujka 2014.

Jednostavne vježbice za opuštanje leđa

Ana Kuhanec
Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Riješite se napetosti i spriječite jednu od najčešćih trudničkih tegoba - bolove u leđima - uz ove dvije jednostavne vježbe koje su važan dio treninga AM metode za trudnice

 

Napetost i bolovi u leđima boljka su mnogih trudnica pa smo mag. kineziologije Anu Kuhanec, kreatoricu AM metode vježbanja za trudnice, tražili da nam pokaže neke jednostavne vježbe za leđa

"Prva je vježba mačke i krave u valu. U poziciji mačke istežete leđa i pritom izdišete, a u poziciji krave kontrahirate leđa i udišete. 

Druga je vježba mačke i krave u valjku, u kojoj povezujemo ove dvije pozicije kao da se krećemo u valjku, odnosno klečeći na koljenima i oslanjajući se na ruke radimo krug gornjim dijelom tijela, u jednu pa u drugu stranu", opisuje vježbe Ana Kuhanec, vlasnica Ana's Sensual Fitness studija.

"Ove dvije vježbice možete raditi svakodnevno. Doista će otpustiti vašu napetost i pomoći da se osjećate sjajno", poručuje.

Pročitajte više u specijalu 'Moje tijelo u trudnoći'!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.