Trudnoća Trudnica 22. rujna 2015.

Pogledajte zašto su ove trudnice izazvale emotivne reakcije!

rainbow baby
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija trudnih žena u haljinama duginih boja te njihova fotografija s djecom u naručju, šalje glasnu poruku milijunima obitelji koje su prošle kroz iskustvo gubitka djeteta

'Rainbow baby' ili 'dijete nade' je beba rođena nakon što je majka imala spontani pobačaj, rodila mrtvorođeno dijete, izgubila bebu ubrzo nakon poroda. Prekrasna i snažna duga se pojavljuje nakon oluje i daje nadu da će sve biti bolje. U usporedbi s olujom, još više cijenimo dugu. 

Fotografija postavljena na Facebook stranici Every Child Is a Blessing: The Journey Through My Pregnancy, izazvala je brojne komentare i uspjela uloviti djelić iskustva mama koje su proživjele oluju. Na slici sedam trudnih žena stoje jedna pored druge u haljinama duginih boja. Druga ih prikazuje obučene u bijelo i s 'djecom nade' u naručju. Bez izgovorene riječi, fotografija šalje glasnu poruku milijunima obitelji koje su prošle kroz to grozno iskustvo.

Pismo mame koja je izgubila bebu u 9. mjesecu trudnoće

 "Svaka žena za sebe najbolje može osjetiti je li emocionalno spremna za novu trudnoću. Slušajte svoj unutarnji glas. Oprostite se od djeteta koje se nije rodilo. Završite tu priču i tek onda krenite dalje. Iako će neke tuge ostaviti duboki trag u nama i iako neke događaje nikada nećemo zaboraviti, neka nova trudnoća bude početak života djeteta, neopterećenog nasljeđem prošlosti", poručuje psihologinja Natalija Stanković. Obitelji nikad neće zaboraviti preminulu djecu. 'Dijete nade' donosi svijetlo u živote, ali nikako ne zamjenjuje male anđele koji su ih napustili. Oni su s njima uvijek.

Kako se osjećaju mame anđela?

Who loves this "rainbow babies" photo? A “rainbow baby” is a baby that is born following a miscarriage, stillbirth,...

Posted by Every Child is a Blessing: The Journey Through My Pregnancy on Sunday, 20 September 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.