Trudnoća Trudnica 06. lipnja 2018.

Baby boom u pedijatrijskoj bolnici: 5 trudnica u isto vrijeme

Foto: Facebook/Franklin Park Pediatrics
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U pedijatrijskoj bolnici u Ohiju dogodio se pravi 'baby boom' s obzirom da je čak pet njihovih djelatnica trudno istovremeno

Pet djelatnica pedijatrijske bolnice Franklin Park u Ohiju očekuju bebe - sve unutar šest mjeseci. Prije kraja ove godine, kolegice Jessica Mielcarek, Anni Portocarrero, Meghan Keil, Kathy Krueger i Stephanie Holt postat će novopečene mame! 

Možda te zanima... 7 vatrogasaca postali zvijezde zbog 7 preslatkih razloga Roditelji

'Dobivamo pet novih pacijenata!'

"Isprva nam je bio veliki šok, ali jako smo uzbuđeni zbog njih. Dobivamo pet novih pacijenata", rekla je glasnogovornica bolnice, Jen Matuszewski i dodala kako sveukupno imaju 23 zaposlenika pa je pet trudnica zaista velik broj. "Lijepo je što i na poslu imaju jedna drugu kao podršku kroz trudnoću."

Možda te zanima... 8 ljudi koji će sigurno primijetiti da si trudna prije sretne objave Trudnoća

28-godišnja Jessica bila je prva koja je objavila svoju trudnoću, a termin joj je 12. lipnja. Ona je istaknula kako je bila jako uzbuđena kad je shvatila da nije jedina trudnica na poslu. "Puno je ljepše kad na poslu ne moraš kroz trudnoću prolaziti sama. Sve smo jedna drugoj podrška i zajedno smo prolazile kroz sve promjene, one ugodne i one neugodne", rekla je Jessica. 

Zašto su prijateljice često trudne u isto vrijeme?

Stephanie je posljednja od trudnica koja bi trebala roditi, a svoju djevojčicu očekuje oko 15. studenog. Buduća mama rekla je kako ima veliku sreću što je okružena takvom podrškom na poslu. "Sve što trebam pitati, pitam svoje kolegice. Preludo kako su objave trudnoće dolazile mjesec za mjesecom. Jako sam uzbuđena što smo kroz sve mogle proći zajedno", dodala je. 

trudnica žene Možda te zanima... Prijateljice utječu na ženinu želju za djetetom Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.