Trudnoća Trudnica 01. srpnja 2017.

Prekrasne trudnice: Baby boom nakon prirodne katastrofe

Foto: Instagram/cassieclayshultephotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je uragan Matthew pogodio njezin grad, fotografkinja Cassie predosjetila je budući 'baby boom' i pretvorila to u nešto prekrasno

Cassie Clayshulte je službena fotografkinja svoje lokalne bolnice u Južnoj Karolini, pa kad je uragan Matthew pogodio njezin grad u listopadu prošle godine, Cassie je sumnjala da je 'baby boom' na putu. "Devet mjeseci nakon velikih praznika ili oluja i nevremena su uvijek jako zauzeto vrijeme za mene."

rainbow baby Možda te zanima... Pogledajte zašto su ove trudnice izazvale emotivne reakcije! Trudnoća

 

Uzimajući to u obzir, Cassie je preko društvenih mreža pokušala doći do žena koje su začele tijekom oluje i nazvala ih 'uragan mamama'. "Isplanirala sam grupno snimanje fotografija budućih mama kako bih pokazala da lijepe stvari dolaze i iz ne tako lijepih stvari." Fotografije koje je snimila rezultat su njezine ideje i potrage i zaista su prekrasne. 

"Da nije bilo Matthew oluje, ovih osam parova ne bi sad očekivali svoja mala čudesa. Neki od tih parova imali su poteškoća sa začećem ili su doživjeli teške prethodne trudnoće. Ova oluja uništila je drveće i mnoge kuće u našem gradu, ali je isto tako pomogla parovima da stvore nešto još ljepše, a ove buduće mame su živi dokaz toga."

Trudnica Možda te zanima... Nakon šest spontanih pobačaja, mama slavi svoju trudnoću Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.