Roditelji Zanimljivosti 12. rujna 2016.

Troje djece rodila na isti dan tri godine zaredom

fb
Foto: Facebook/95.3 Gorilla
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Liječnik William Lowe porodio je svo troje djece obitelji Stevenson i prvi put u karijeri mu se dogodilo da je troje djece porodio na isti datum tri godine zaredom

Prvi rujan bio je sretan za majku Lauren Stevenson iz Sjeverne Dakote jer je tada rodila svoje treće dijete i to na isti datum već treću godinu zaredom. "Rodila sam zdravog dječaka i to 1. rujna. Liječnici, sestre, moj suprug i ja nismo mogli vjerovati da se baš tako poklopilo", rekla je Lauren. Nazvali su ga Henry Lee, prema njegovom praujaku. Rođendan će slaviti istog dana kao i njegova sestra Tommie Lee (2) koja je dobila ime po pradjedu i bratom Axelom Leeom (2). Axel se trebao roditi 31. kolovoza, a Tommie i Henry su se trebali roditi 4. rujna no rodili su se tri dana ranije. 

"Bio je to šok za nas jer to nismo planirali. Suprug Seth je rekao: 'O Bože, imat ćemo još jednu bebu rođenu 1. rujna'. Naš stariji sin Axel voli svojeg brata. Tommie još nije sigurna što bi mislila", rekla je majka Lauren.

 

 Liječnik William Lowe porodio je sve troje djece obitelji Stevenson i prvi put u karijeri mu se dogodilo da je troje djece porodio na isti datum tri godine zaredom. "Kada želimo proslaviti rođendan naše djece, ja završim na porodu. Mislim da ćemo prirediti uskoro jedan veliki party", rekla je Lauren, piše ABC News.

Three siblings will share a birthday after their mother gave birth to her third child on the same date in just as many...

Posted by 95.3 Gorilla on Thursday, 8 September 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.