Roditelji Zanimljivosti 01. veljače 2016.

Braća blizanci postali tate na isti dan!

blizanci beba bebe
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Gareth i Stefan jednojajčani su blizanci koji su se prvi put razvojili prije tri godine, kad je jedan išao živjeti u Australiju. Njihove žene rodile su isti dan, iako nisu imale isti termin

Jednojajčani blizanci Gareth i Stefan Kershaw (33) žive više od 16 000 kilometara udaljeni jedan od drugog. Do prije tri godine uvijek su bili jedan blizu drugog, dok se Gareth nije iz Velike Britanije preselio u daleku Australiju. Garethova supruga se zove Kate, a Stefanova Katie. Obje su zatrudnjele, ali ne u isto vrijeme. Iako su termini bili različiti, braća blizanci su postali tate na isti dan!

Garethova žena je prva saznala da je trudna, a jutro poslije i Stefanova. Stefan je ispričao za Daily Mail kako su saznali dvostruke sretne vijesti: "Bili smo šokirani. Znali smo da Gareth i Kate pokušavaju začeti kako bi njihov sin Finlay (1) dobio brata ili sestru i bili smo oduševljeni kad su nam rekli vijest." Nadodao je: "Moja supruga Katie se čudno osjećala pa je odlučila i ona napraviti test na trudnoću. Kad smo vidjeli da je pozitivan, bili smo jako iznenađeni. Moj brat i ja nismo mogli vjerovati da su nam supruge trudne u isto vrijeme." 

Termin rođenja Garethovog i Kateinog djeteta je bio 7. listopad, a Stefanovog i Katienog 10. listopad. No, devet mjeseci poslije obje su na isti dan dobile trudove."Kate i Katie poslale su jedna drugoj SMS. No, onda su Katieni trudovi prestali, a Kate je u bolnici rodila sina Harveya. Par sati poslije njegovog rođenja, Katie su se trudovi pojačali i došla je mala Imogen", ispričao je Stefan. 

Da se slučajno Harvey rodio 20 minuta prije, rođendan bi mu bio dan ranije, a Imogen je u zadnji čas stigla na isti dan, 13. listopada. Izgledi da se mali bratić i sestrična rode na isti dan bili su 150 000 naspram 1!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.