Trudnoća Porođaj 09. lipnja 2020.

Vogue odao počast primaljama: One rade nevjerojatan posao

Foto: Instagram/britishvogue
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovo je podsjetnik da tijekom pandemije, primalje i medicinsko osoblje i dalje služe lokalne zajednice i brinu o njihovim zdravstvenim potrebama, napisao je glavni urednik magazina Edward Enninful i dodao da je Rachel tijekom pandemije pomagala donositi djecu na svijet, što je nevjerojatan posao

Rachel Millar jedno je od tri lica koja su ukrasila naslovnicu britanskog izdanja modnog magazina Vogue, zajedno sa strojovođom Narguisom Horsfordom i prodavačicom Anisom Omar.

"Ovo je podsjetnik da tijekom pandemije, primalje i medicinsko osoblje i dalje služe lokalne zajednice i brinu o njihovim zdravstvenim potrebama", napisao je glavni urednik magazina Edward Enninful: "Rachel je tijekom pandemije pomagala donositi djecu na svijet, što je nevjerojatan posao".

Također je dodao da je s fotografom Jamiejem Hawkesworthom razgovarao da je ona takva osoba da svatko osjeća utjehu ako rađa uz nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“After the 8pm clapping fades, I hope the NHS won’t be forgotten.” For the July 2020 issue of #BritishVogue three front-line heroes star on the cover, photographed by @Jamie.Hawkesworth. In east London, Rachel Millar, a community midwife, has been cycling around the borough, attending to soon-to-be and new mothers, delivering babies and assuaging anxieties. Meet Rachel and a host of other inspiring workers – from labour ward co-ordinator Philippa Crisp to the director of vaccine development, Melanie Saville – in the new issue, on newsstands and available for digital download Friday 5 June. Click the link in bio to read more about the three key worker cover stars.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

"Trenutno radim kao primalja u klinici u Londonu i patronaža u domovima mama nakon izlaska iz rodilišta s novorođenčetom. Sviđa mi se činjenica da svaki dan donosi nešto drugačije u smislu novih izazova za moje vještine. Puno žena o kojima brinemo su pod velikim rizikom zbog pretilosti, dijabetesa i srčanih bolesti. Ne završavaju svi porođaji sretno i važno mi je dati podršku majkama koje tuguju kao i njihovim obiteljima", rekla je primalja Rachel.

primalja primalje medicinske sestre porod Možda te zanima... Pismo primalje: 'Ja sam samo sestra koja je bila na rođenju tvog djeteta' Trudnoća

"Najteža stvar tijekom pandemije bila mi je znati da moji pacijenti ne mogu biti sa svojim voljenima dok ih najviše trebaju i vidjeti kakav stres to uzrokuje obiteljima", rekla je Nicola Sands, glavna primalja iz jedne londonske bolnice čija je priča predstavljena u novom izdanju britanskog magazina Vogue, dostupnog u digitalnom obliku. 

Možda te zanima... Iskustvo primalje iz Merkura: Prizor je nezamisliv. Majke sjede s tek rođenim bebama vani u autima Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.