Trudnoća Porođaj 21. srpnja 2016.

Jedinstvena snimka prirodnog poroda u prašumi postala viralni hit

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Simone Thurber prve tri djevojčice rodila je kod kuće, ali je uvijek sanjala o porodu u prirodi. Četvrtu kći, Perouze, rodila je u australskoj prašumi i stavila video na YouTube. Dosad je pogledan više od 54 milijuna puta!

Simone Thurber daje novo značenje riječi prirodni porod. Majka četvero djece rodila je svoju najmlađu djevojčicu Perouze, na doista prirodan način: bez lijekova protiv bolova, bez liječnika, bez bolnice. Samo ona, potok i čudo života

'Rađajući svoju kćer, pjevala sam i bila u ekstazi'

Simone, koja je ujedno i doula, podijelila je videozapis na YouTubeu. Pronašla je lijepo mjesto u australskoj prašumi Daintree. Suprug Nick je sve snimao, a tri djevojčice su se igrale oko mame na potoku. "Ovo je video mog četvrtog poroda", napisala je je uz snimku koja je stavljena prije tri godine. "Bio je to jedan događaj koji me promijenio i moje najsvjesnije djelo kao žene". Video je pogledan više od 54 milijuna puta

Priče o rađanju: Za porođaj su dovoljni majka i dijete

"Video nije stavljen kao izjava", izjavila je za New York Post . "Jednostavno sam mislila da bi par ljudi zanimalo kako izgleda porod u prirodi i kako bi nadahnula žene da, ako žele, mogu roditi izvan bolnice. Nisam očekivala kako će izazvati ovakav masovan interes."

Ova mama sve je napravila sama: prekrasan video poroda kod kuće

Simone Thurber rodila je svoje prve tri djevojčice kod kuće, ali porod u prirodi uvijek joj je bio san. "Nisam hippy mama, ali željela sam da moje četvrto dijete bude rođeno daleko od 'bipanje' strojeva i bolničkog okruženja. Budimo realni, žene su rađale u divljini tisućama godina, ali misao o modernoj ženi koja čuči u potoku i rađa, užasavala je mnoge ljude prije nego sam rodila i podijelila video." 

Upozorenje: video sadrži eksplicitne scene 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.