Trudnoća Liječenje neplodnosti 25. kolovoza 2020.

Dirljiva fotografija ovog tate iza sebe krije prekrasnu priču

Foto: Instagram/photosbylei
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dirljivo je vidjeti odraslog čovjeka kako plače nad svojom novom bebom, a u ovom slučaju, gotovo da možete osjetiti svu ljubav i emocije kako teku kroz njegove suze

Leilani Rogers je fotografkinja čija je misija zabilježiti i na neki način sačuvati sreću parova i njihove rastuće obitelji. Prilično je sigurno da je postigla svoj cilj fotografiranjem ove snažne fotografije tate Huntera Maddena kako drži svoje novorođeno dijete, kćerkicu Evelyn Elizabeth.

"Ovo je priča o mami i tati koji su prošli kroz gubitak i upornost kako bi dobili svoje dijete”, Leilani je objasnila na Facebooku, gdje je podijelila nevjerojatnu fotografiju.

"Tu tetovažu na prsima je napravio nakon prvog pobačaja, a sada njegova kći slatko leži naslonjena glavom na nju. Oboje su podsjetnici pobjede”, dodala je.

Dirljivo je vidjeti odraslog čovjeka kako plače nad svojom novom bebom, a u ovom slučaju, gotovo da možete osjetiti svu ljubav i emocije kako teku kroz njegove suze. Ne samo da je fotografija uistinu lijepa, ona je simbol nade drugim parovima koji se bore s neplodnošću.

Možda te zanima... Što reći, a što ne, parovima koji su doživjeli spontani pobačaj Trudnoća

Iako je trajao 40 sati, par je ostao jako povezan tijekom cijelog poroda. "Ja sam prisutna tijekom cijelog poroda svakog od mojih klijenata. Moram biti spremna uhvatiti emociju poput ove, prije nego što se ona dogodi. U stvari, ja ih predviđam.”, objasnila je fotografkinja.

Koja prekrasna i inspirativna obitelj! Evelyn je jedno sretno dijete jer je okružena s toliko ljubavi od prvog dana.

Tihana Kunštek Možda te zanima... Nakon 10 godina i 25 potpomognutih oplodnji, rođen je moj dječak ispod duge Roditelji
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.