Trudnoća Beba u trbuhu 22. veljače 2019.

Prognoze za 2019.: Koja će imena za bebe biti najpopularnija?

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Saznaj pet muških i pet ženskih imena koja bi mogla zavladati ove godine na temelju analize trenda portala znacenje-imena.com

Razgovarali smo s Lejlom Subotić, urednicom portala znacenje-imena.com, koja nam je otkrila neke prognoze kad su u pitanju najpopularnija imena za djevojčice i dječake u ovoj godini.

trudnica ime beba Možda te zanima... Na što trebate paziti kad birate ime za bebu Trudnoća

Ženska imena

1. Mila

2. Lucija

3. Sara

4. Ema

5. Rita

10 uniseks imena koja pristaju i djevojčicama i dječacima

Muška imena

1. Toma

2. Mihael

3. Šimun

4. Teo

5. Maksim

"Kad su u pitanju prognoze za narednih pet godina, na temelju analize trenda predviđamo da će se ime Toma uskoro naći na samom vrhu top liste. Također su Mihael, Šimun i Teo sve češći izbor mladih roditelja. Na listi ženskih imena će uskoro na vrhu pored Lucije, Sare, Eme, Rite i Nike biti i ime Mila, i to ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji, a i u Njemačkoj i Americi, što pokazuju i najnovije statistike", objasnila je Lejla. 

Možda te zanima... 10 prekrasnih tradicionalnih imena koja zaslužuju staru slavu Trudnoća

Hoće li se ove prognoze obistiniti, preostaje nam samo za vidjeti. U svakom slučaju, ideja za lijepo ime uvijek dobro dođe! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.