Trudnoća Beba u trbuhu 08. travnja 2018.

Izvezene slike ultrazvuka kao jedinstvena uspomena na trudnoću

Foto: Instagram/catchtheinspiration
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama Veselka je još u trudnoći pokrenula mali posao izvezivanja slika ultrazvuka, a za ove jedinstvene personalizirane uspomene sada postoji i lista čekanja

Kad je bila trudna, Veselka Bulkan počela je usmjeravati svoju kreativnu energiju i talente u nešto zbog čega će se sjećati tog razdoblja svog života: ona je sliku ultrazvuka svoje kćeri izvezla na crnu tkaninu, što je također iskoristila i kao objavu trudnoće prijateljima na društvenoj mreži. 

Možda te zanima... Umjetničke slike ultrazvuka pružaju utjehu roditeljima Trudnoća

Prekrasni i realni vezovi izazvali su veliko zanimanje njezinih pratitelja i ubrzo je počela dobivati hrpu molbi može li i drugima pretvoriti slike s ultrazvuka u jedinstvena umjetnička djela. Zbog toga je već u trudnoći započela mali posao, a sada s bebom i dalje dobiva sve više i više narudžbi, za koje joj je potrebno par tjedana do mjesec dana i koje naplaćuje 300 dolara po komadu

"Suprug i ja nikad nismo mislili da će lista čekanja biti ovako duga. Prije sam izrađivala slike malo pomalo, ali sada moram ubrzati proces zbog toliko narudžbi", govori Veselka i dodaje kako je bebino držanje faktor uspješnosti slike.

12 nevjerojatnih činjenica o vašoj nerođenoj bebi

"Neke slike su blizu lica, neke nisu. Konture na glavi su prilično različite u svakom pogledu u apstrakciji pojedinosti. Teksture skeniranja i omjer crno-bijelih područja također su faktor poteškoća. Neki od ultrazvuka su tako zamagljeni i apstraktni i njihove teksture nisu uopće jasne tako da rezultat ne bi bio dobar, a trodimenzionalne slike ultrazvuka također nisu primjenjive", objašnjava.

 

A post shared by Veselka Bulkan (@catchtheinspiration) on

Ako želite dospjeti na Veselkinu sljedeću listu čekanja kako bi imali personaliziranu uspomenu iz trudnoće, možete joj poslati mail sa slikom ultrazvuka kako bi vidjela je li slika pogodna za vez. 

uzv auto Možda te zanima... Najbizarnije fotografije s ultrazvuka: Na koga podsjeća beba? Trudnoća

 

Možda te zanima... Selfie s bebom u trbuhu? Super aplikacija zabavlja trudnice Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.