Školarci Slobodne aktivnosti 02. svibnja 2018.

Umjetnički dječji kamp na moru za vaše školarce

Foto: Udruga Praktikum
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Program je namijenjen za djecu osnovnoškolce, a uključuje igru i natjecanja u prirodi i na plaži, likovno izražavanje i zabavu

Udruga Praktikum tijekom ljetnih praznika organizira umjetnički dječji kamp. Kamp uključuje slobodnu igru i natjecanja u prirodi i na plaži, likovno izražavanje i još mnoštvo toga.

Ljetni Art kamp umjetnički je tjedan na moru, od 19.6. do 26.6.2018. u hostelu „Cvrčak“ u Dugoj uvali. Svaki dan započinje jutarnjim razgibavanjem i igrama na plaži, a tijekom dana predviđene su sportske igre i natjecanja (graničar, nogomet, igre bez granica, štafete). Djeca će slikati prirodne krajolike po promatranju, prikupljati prirodne materijale i nadahnuti mirisima mora umjetnički se izražavati na dvije radionice dnevno pod vodstvom kiparice Melite Omeragić.

 | Author: Udruga Praktikum Foto: Udruga Praktikum

Predviđena je svakodnevna šetnja sa svrhom upoznavanja osobitosti biljnog i životinjskog svijeta kraja u kojem boravimo. Nakon edukacijskog dijela o specifičnostima flore i faune i odgovora na zagonetna pitanja poput kako nastaju kristali soli i kako živi morski pas, delfin ili morski konjic, koristit će se tehnike disanja (Mindfulness) i promatrati krajolik u tišini. Ovakvim pristupom polaznici će ostvariti bolju vezu s prirodom, educirati se o karakteristikama mediteranskog bilja i morskoga svijeta kroz zabavu, kreativnost i igru i otkriti slojeve morskog kraja, kako bi dublje uronili u okoliš i sve njegove blagodati. Navečer su organizirani zabavni programi i disko.

Prijave i dodatne informacije na: info@udruga-praktikum.hr

 | Author: Udruga Praktikum Foto: Udruga Praktikum

Udruga Praktikum je edukativno zabavni centar za djecu i mlade koji potiče kreativnost. U prostorima Praktikuma održavaju se dramske i filmske radionice, likovne radionice, radionice pjevanja, glazbene radionice, treninzi i programi pomoći u učenju, vedska matematika, abakus i pripreme za upis u školu. Uz edukativno zabavni dio, osmišljava i provodi aktivnosti i projekte podržane iz nacionalnih i EU fondova iz područja kulture i umjetnosti, promiče cjeloživotno obrazovanje kroz neformalno obrazovanje djece i mladih. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.