Školarci Slobodne aktivnosti 12. prosinca 2017.

Uključite se u humanitarni projekt i pomozite mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski poziva građane da i ove godine podrže tradicionalni humanitarni projekt Poduzetni za Božić! organiziran u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije

U ovo predblagdansko vrijeme vrijedni i kreativni „Katarinini“ učenici volonteri su zajedno s profesorima izradili prigodne božićne ukrase, a njihovom će prodajom biti prikupljena sredstva za Caritasovu inicijativu izgradnje stambenog objekta namijenjen mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti moraju napustiti dječje domove.

Na ovaj način učenici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski žele dati doprinos u poboljšanju kvalitete života svojih vršnjaka koji su bez podrške obitelji, posla i sredstava za život prepušteni sami sebi te tako izloženi visokom riziku socijalne isključenosti, ali i pokazati kako se na svim razinama obrazovanja može i treba razvijati društveno odgovorno poduzetništvo. 

Pozivamo sve građane da posjete prodajni štand volontera Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u petak, 15. prosinca te u subotu 16. prosinca u City Centru One West, pridruže se akciji kupnjom ukrasa za božićno drvce te kući ponesu uspomenu na dobro djelo.

Nadica Lisjak Možda te zanima... 'Iako sam odrasla bez roditelja, oduvijek sam željela biti mama' Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.