Roditelji Zanimljivosti 30. studenoga 2017.

Pridružite se akciji prikupljanja darova za udomljenu djecu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Liste s dječjim željama objavljene su na Facebook stranici Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece, a akcija prikupljanja darova traje od 28. 11. do 15. 12. 2017. U akciju je uključeno 9 udruga udomitelja kroz koje će se podijeliti darovi za 350 djece iz udomiteljskih obitelji

Nakon uspješne prošlogodišnje akcije prikupljanja darova za udomljenu djecu, pri čemu su se liste dječjih želja za tren oka popunile, Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece i ove godine organizira Facebook akciju „Božićna čarolija-za radost udomljene djece“ te poziva sve građane da se pridruže akciji i postanu nečija božićna vila ili vilenjak. Liste s dječjim željama objavljene su na Facebook stranici Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece, a akcija prikupljanja darova traje od 28. 11. do 15. 12. 2017. U akciju je uključeno 9 udruga udomitelja kroz koje će se podijeliti darovi za 350 djece iz udomiteljskih obitelji.

„Dragi naši prijatelji i posjetitelji naše stranice,
polako se približava nama posebno dragi blagdan Božića. Uvijek u to vrijeme nastojimo pružiti posebne trenutke djeci koja odrastaju u našim obiteljima jer nemaju sreće ni mogućnosti kao većina djece odrastati u svojim biološkim obiteljima. Vjerujemo da se svi udomitelji trude ispuniti želje svojoj udomljenoj djeci, da svako dijete na božićno jutro zatekne svoj poklon ispod bora. Nažalost, poklon udomitelja najčešće je jedini poklon. Udomljena djeca nemaju poput ostale djece bake i djedove koji će im s veseljem donijeti hrpu slatkiša ili igračku za koju su im unuci došapnuli da bi željeli. Nemaju ni tete ni stričeve, ni ujake ni ujne koji će se s veseljem natjecati da se baš njihovom poklonu dijete najviše obraduje.

Zato pozivamo Vas, naše božićne vile i vilenjake koji želite preuzeti njihovu ulogu i ispuniti poneku želju našoj djeci da se odazovete i pokažete im da postoji još netko tko ih tih dana želi posebno razveseliti. Njihove su želje skromne, a radost dobivenim poklonima neizmjerna. Slatkiši su uvijek dobrodošli :)

Molimo vas da darove pošaljete najkasnije do 15. 12. 2017. kako bi udruge mogle organizirati podjelu darova prije Božića.
Svojom humanom gestom upalite zvjezdice sreće u očima djece. Neka nas sve zajedno preplavi Božićna čarolija.“

Božićna čarolija -za radost udomljene djece
#božićnačarolija #zaradostudomljenedjece

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.