Školarci Slobodne aktivnosti 04. siječnja 2018.

Ove praznike kazalište Trešnja pripremilo je bogati sadržaj za djecu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kazalište Trešnja tijekom zimskih praznika otvara svoja vrata za sve one željne dobre zabave, te kvalitetnog kulturnog sadržaja

Za najmlađe će se odvijati radionice baleta, robotike te kreativne radionice, a predstave za građanstvo će igrati u popodnevnim satima. Baletne radionice "Orašar u Trešnji" osmišljene su kao zimski kamp u trajanju od dva tjedna. Polaznike će se upoznati s klasikom baletne literature, Orašarom, P. I. Čajkovskog, te ih podučiti koreografiji prilagođenoj njihovom uzrastu. Djeca će na dar dobiti baletni tutu, tijaru i figuricu Orašara, a na kraju kampa će za roditelje i uzvanike održati ogledni sat.

djevojčica ples Možda te zanima... Slobodni ples potiče razvoj kreativnosti i inteligencije Vrtić

Cilj projektnih radionica Mali robotičari  je upoznati polaznike s osnovama robotike, izradom robotičkih konstrukcija i spajanjem strujnih krugova. Radionice će se održati u suradnji s Centrom inovativne edukacije i pod vodstvom mentora koji iza sebe imaju niz natjecanja, robotičkih kampova i nagrada. Jedan od voditelja, Petar Dobrić, nedavno se vratio s medaljama sa svjetskog kupa u Šangaju.

 | Author: Promo Foto: Promo

Tematske kreativne radionice Male ruke mogu sve u Trešnji će voditi učiteljica mentorica Iva Zeljko koja radi u produženom boravku, a svoj posao opisuje kao razigrano, opušteno i kreativno učenje kroz niz kvalitetno osmišljenih aktivnosti. Radionice će tematski  pratiti predstave "Maša i Božić" i "Snježna kraljica" koje su taj dan na rasporedu, a po završetku radionica polaznici će pogledati te predstave.

Svaki paket uključuje i ulaznicu za pojedinu predstavu u Trešnji koja će terminom biti vezana uz vrijeme održavanja radionica. Osnovna ideja je da djeca provedu kvalitetno vrijeme praznika u kazalištu Trešnja. Više informacija o radionicama možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja.

Tijekom zimskih praznika u Trešnji se mogu pogledati predstave "Maša i Božić" (3., 4. i 5. siječnja u 18 sati), "Snježna kraljica" (9. i 10 siječnja u 18 sati), "Najotmjeniji div u gradu" (11. i 12 siječnja u 18 sati) i "A je to" (13. siječnja u 17 sati i 14. siječnja u 11 sati). Detaljni raspored na njihovoj stranici. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.