Školarci Slobodne aktivnosti 11. srpnja 2018.

Luka Vidović još jednom pokazao veliko srce!

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznati hrvatski mađioničar Luka Vidović još jednom je pokazao veliko srce plativši ljetovanje šestero korisnika Dječjeg doma „Laduč“  u resortu Pine Beach Pakoštane

Mađioničar Luka Vidović je dobar dio svoje karijere posvetio humanitarnom radu, sudjelovao je u brojnim humanitarnim akcijama te je bio inicijator nekoliko njih. Navedimo samo akciju Magic Touch koja je udruzi Dodir koja brine o gluho-slijepim osobama priskrbila 100 000 kn. Povrh svega redovito održava nastupe u domovima za djecu, na dječjim onkološkim odjelima te centrima za rehabilitaciju.

djevojčice rak Možda te zanima... Djevojčice koje su preživjele rak ponovno pozirale zajedno Vrtić

Dječji dom „Laduč“ pruža socijalnu pomoć djeci bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima (dobna skupina od 7-18 godina). Luka Vidović je ove godine platio all inclusive ljetovanje za 7 djece i 2 odgajatelja u razdoblju od 25.6 do 01.07. 2018  te je presretan što im je omogućio uživanje u blagodatima resorta (doručak, ručak, večera + bezalkoholna pića, jedrenje, kajak, windsurfing, tenis, stolni tenis, košarka, nogomet, odbojka, aquapark, vaterpolo, badminton, boćanje…)

U tijeku svog boravka djeca su imala priliku sudjelovati i na Lukinoj mađioničarskoj predstavi „Magic show za cijelu obitelj“ u predivnom amfiteatru smještenom u centru resorta. „Na nastupu je bilo fenomenalno, uživam na pozornici, a posebno me veseli rad sa djecom. Drago mi je što sam djeci omogućio pet dana uživancije, kupanja i bavljenja sportskim aktivnostima, a posebno mi je drago bilo čuti kako su djeca do dugo u noć prepričavali trikove i fore sa nastupa kako mi je rekao njihov voditelj Ivan Milas", rekao je Luka. 

Magic Leon Možda te zanima... 'S djecom je najljepše raditi jer su najzahvalnija publika' Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.