Školarci Zdravlje osnovnoškolca 21. lipnja 2016.

Bolničari i doktori vraćaju osmijeh na lice bolesnoj djevojčici

fb
Foto: Facebook/Carlie Strong
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Carlie je trenutno na 14 ciklusu kemoterapije. Bori se protiv agresivnog tumora, a u tome joj svojom pozitivnom energijom pomažu zaposlenici dječje bolnice. Svaka vam čast!

Carlie Gonzalez bila je kao svaka druga tinejdžerica. Dok je igrala odbojku osjetila je bol u desnom ramenu i završila na hitnoj pomoći gdje je nakon CT-a otkriveno tumor u ključnoj kosti. Tu noć prebačena je u Boston Children's Hospital. Dijagnosticiran joj je Ewingov sarkom, rijetki i agresivan  tumor koštanog tkiva i najmaligniji koštani tumor dječje dobi.

Carlie je trenutno na 14 ciklusu kemoterapije. Voli pjevati i puna je energije, koliko joj to bolest dopušta. Na njenoj Facebook stranici Carlie Strong majka stavlja fotografije i videe među kojima su se našla i ova dva prekrasna koja pokazuju kako joj u teškoj borbi pomažu svi zaposlenici dječje bolnice i stavljaju joj osmijeh na lice

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.