Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 28. lipnja 2016.

Ostvarili želju teško bolesnoj curici: Smrt je čekala kao princeza

Julianna Yuri
Foto: Instagram/Julianna Yuri
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako zbog teške bolesti pred kraj više nije mogla pomaknuti ruke i noge, 5-godišnja Julianna Yuri Snow iz SAD-a svaki dan je željela biti princeza i organizirati čajanke

Teško bolesna djevojčica smrt je čekala kod kuće, lijeka za njezinu bolest nije bilo. Bolovala je od neizlječivog mišićnog poremećaja, a roditelji nisu željeli da zadnje dane provede u bolnici. Iako pred kraj više nije mogla pomaknuti ruke i noge, 5-godišnja Julianna Yuri Snow iz SAD-a nije gubila životnu energiju.

'Nije pravedno da tako prekrasna, divna duša ima tako kratak život'

Svaki dan je željela biti odjevena kao princeza, šljokičasto nalakiranih noktiju, s tijarom na glavi i pretvarati se da organizira čajanku za prijatelje. Sve oko nje moralo je biti šareno i svjetlucavo.

Prije nekoliko dana je umrla, a shrvani roditelji odlučili su ispratiti je na posljednji počinak onako kako bi to njoj bilo najdraže - umjesto sprovoda su joj organizirali čajanku u lokalnoj crkvi.

Posvojila šestero djece preminule prijateljice

Nisu željeli mračan sprovod već su crkvu ukrasili šarenim i svjetlucavim detaljima s puno ružičaste boje i balona. Svi koji su došli bili su odjeveni u šarenu odjeću prepunu cvjetića. Organzirali su i lakiranje noktiju te ukrašavanje kolačića koje su potom pojeli. 

Pismo mame koja je umrla od raka dojke slomit će vam srce

Na jednom stolu bilo je mnoštvo njezinih starih igračaka i najdražih lutkica koje su gosti mogli ponijeti kući za uspomenu na djevojčicu. Fotografije s njezine posljednje čajanke nisu objavili, piše Country Living.

Roditelji su napravili predivan video o njoj:

Julianna's Tea Party -- "Rainbow" from Michelle Moon on Vimeo.

Happy #Easter part 2! We did an egg/Easter loot hunt around the house. It's part Easter, part Halloween and Christmas...

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on

Merry Christmas!!!

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.