Školarci 17. siječnja 2024.

Ova mama ima tako jednostavan trik za spašavanje osušenih flomastera

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Niti jedna mama ne voli bacanje flomastera, pa svakom želi produljiti vijek barem još malo. Posebno ako se radi o nekom koji dijete posebno voli…

Kupuješ flomastere, klinci ih koriste neko vrijeme, većinu vremena provedu otvoreni na polici, stolu, podu… I onda baš kad nekom zatreba baš taj određeni flomaster – on ne radi. Pa slijedi plač, drama, vađenje istog takvog iz novog paketa, ako si sretna da imaš doma novi, ili samo plač ako nemaš… I onda još moraš baciti to stvoriti otpad…

Možda te zanima... Ova mama zna spriječiti raspad sistema kad je vrijeme za prekid igre – jednostavno je! Vrtić

A što ako možeš taj flomaster vratiti u život, barem privremeno? Jedna je mama na svom Instagram profilu objavila trik koji bi mogao promijeniti i produžiti živote flomastera diljem svijeta. Naravno, ovo je, ciljano, preuveličana izjava, posebno zato što je trik toliko jednostavan da ćeš se možda i nasmijati, a sigurno će biti onih koji su rekli da to već odavno rade, kao i onih koji će reći da je to u neka druga vremena bilo sasvim uobičajeno.

Mama Myriam Sandler, koja se naziva stručnjakinjom za roditeljske trikove, na svom je Instagram profilu objavila „recept“ za oživljavanje flomastera koji može spasiti tisuće i tisuće flomastera od smeća.

„Samo dodajte malo vode u čep flomastera, ostavite ga da stoji uspravno nekoliko sati i – evo! Opet je normalan,“ piše u opisu videa.

Da, toliko je jednostavno. Doslovno se zapitaš kako ti to nije već palo na pamet! Iako, sigurni smo da nekima jest. Posebno u ona vremena kad na ovim prostorima baš nije bilo obilja školskog pribora… Iako, ako je suditi po komentarima ispod videa, mnogi nisu znali za ovaj trik! 

Sve u svemu, ovo će ti malo smanjiti količinu otpada, uštedjeti novac, vrijeme i, zadnje, ali najbitnije – živce.

Možda te zanima... Još uvijek ne zna ispuhati nos? Ovi bi mu trikovi kroz igru mogli pomoći kako da nauči Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.