Školarci 22. ožujka 2023.

Chrisa Hemswortha napali zbog neslane šale koju su on i žena priredili sinu

Foto: Instagram, @chrishemsworth
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki, ali svaki potez na društvenim mrežama izložen je brojnim komentarima – ovim i onim. Gotovo nepoznate osobe nađu se začas u vijestima koje se prošire diljem kugle zemaljska. A kako je tek kad ste poznati!

Chris Hemsworth nedavno je objavio fotografiju s proslave rođendana svojih sinova, blizanaca Tristana i Saše. To je jedna vesela fotografija, kakva i priliči rođendanskom danu, obiteljskoj proslavi u bilo kojoj kući. „Sretan rođendan mojim malim muškarcima,“ napisao je Chris uz fotografiju. No, zvijezda Avengersa našla se zbog ove slike u centru pažnje virtualnog svijeta komentatora.

Možda te zanima... Manekenka pokazala kako istovremeno doji blizance i izazvala lavinu reakcija Beba

Naime, na fotografiji je cijela obitelj, a jedan od blizanaca okrenut je – licem ka torti. Točnije: lice mu je zabijeno u tortu. Baš onako kao što smo navikli gledati u filmovima. I ne, nije mu nestašni brat blizanac gurnuo glavu u tortu, niti njegova godinu dana starija sestra. Napravila je to njegova mama.

To je, čini se prema Chrisovim riječima, jedini način na koji se može jesti torta u njihovoj kući.

„Samo je jedan način na koji se jede torta u ovoj kući, i to tako da ti mama zabije glavu u tortu prije tog! 'Hej, mama, ne volim čokoladu, radije bih od vanilije' ' o, stvarno, sine, a što kažeš sad?'“ Našalio se tako Chris, koji na fotografiji stoji potpuno ležerno, kao da se ne događa ništa posebno, a čak djeluje i pomalo ponosno.

No, kako se to događa potpuno nepoznatim ljudima, nešto poznatijim influencerima, tako je bilo i Chrisu. Komentatori ga nisu štedjeli, a mnogi su strani mediji ovaj potez njegove obitelji proglasili nimalo smiješnim. Komentatori su bili, naravno, još manje suzdržani. Ovaj su potez neki nazvali glupim, neki nepromišljenim, a neki čak i nasilnim.

Neki su se zabrinuli, odnosno spočitnuli Chrisovoj obitelji, zbog činjenice da ta torta više nije iskoristiva, te da se radi o bacanju hrane, prema čemu je društvo općenito sve manje tolerantno. Drugi su, pak, išli toliko daleko da su rekli da ovo može biti izrazito opasno ako se ne provjeri ima li torta možda „štapiće“ za učvršćivanje.

Sigurni smo da se Chris zabavio na rođendanu, kao i ostatak obitelji, a je li ga ovakva reakcija iznenadila ili razljutila, nije objavio. Činjenica je da stara poslovica „nije se rodio onaj tko je svakom ugodio“ u modernom svijetu postaje preblaga…

Možda te zanima... Hilary Swank pokazala svoj poveći trbuh i – osmijeh čiste sreće Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.