Trudnoća 10. veljače 2023.

Hilary Swank pokazala svoj poveći trbuh i – osmijeh čiste sreće

Foto: Instagram, @hilaryswank
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je prošle godine objavila da će postati mama Hilary Swank kao da ne skida osmijeh s lica. I posljednja njena objava na Instagramu pršti čistom srećom, a i reakcije su iste.

Postoji li netko tko – ne voli Hilary Swank? Onako, kao glumicu, kao osobu. Ona je jedna od onih na koje se svi jednostavno nasmiješe, jedna od onih tipova „djevojke iz susjedstva“ kojoj ne možeš ništa zamjeriti. No, kad je ostala trudna, mnogi su imali nešto za reći…

Možda te zanima... Iva Šulentić u emisiji otkrila da je trudna: ''Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme'' Trudnoća

Naime, budući da je glumica već u svojoj 49. godini, mnogi su se našli pozvanima komentirati kako je glumica – prestara postati majka prvi put. No, Hilary sve komentare uspješno tjera od sebe svojim zaraznim osmijehom, te činjenicom da je potpuno sigurna u to da je baš sada trebala postati mama.

Iako je, izjavila je Hilary, oduvijek znala da želi postati majka, te je o tome već neko vrijeme intenzivno razmišljala, tek se prošle godine sve poklopilo i onda sad jedva čeka postati mama blizanaca. Blizanci, čiji spol Hilary još uvijek nije otkrila, trebali bi se roditi na jedan poseban datum, na rođendan Hilarynog tate koji je preminuo krajem 2021. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu Hilary je napisala šaljivo: „Pećnica se zagrijava, tijesto se diže!“ te pokazala svoj neodoljivi trbuh. Koliko je Hilary sretna zbog trudnoće nemoguće je ne vidjeti na njenom licu. Inače, ona je u braku s Philipom Schneiderom već četiri godine, a zajedno su i izgradili kuću u kojoj žive.

Ispod najnovije slike koju je Hilary objavila, glumac Misha Collins šaljivo je komentirao: „Hil… Nisam siguran jesi li svjesna, ali počinje ti se vidjeti trbuščić.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Inače, nakon što je Hilary objavila vijest o svojoj trudnoći, pored neumjesnih komentara o godinama, brojne su mame stale u obranu lijepe trudnice. Iza nje su stale i brojne poznate žene koje su također „kasno“ postale majke. Halle Berry je postala mama prvi put u 41. a drugi put u 48. godini. Janet Jackson rodila je u 50. godini, Kim Basinger s 42 godine, Naomi Campbell s 51.

Možda te zanima... Penny iz 'Teorije velikog praska' je trudna, a otkrila je spol i ime djeteta! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.