Beba Dojenje 09. svibnja 2022.

Manekenka pokazala kako istovremeno doji blizance i izazvala lavinu reakcija

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularna manekenka Ashley Graham objavila je fotografiju na kojoj doji blizance, a ljudi joj pišu da je čudesna

Ashley Graham, jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu, početkom siječnja rodila je blizance. Dolaskom blizanaca na svijet, Ashley je naglasila kako će uzeti neko vrijeme da se posveti svom oporavku, ali i obitelji, a sada je spremno objavila neuređenu fotografiju sa sinovima te istom izazvala brojne reakcije.

Na svom Instagramu, Ashley je podijelila fotografiju na kojoj se može vidjeti kako istodobno doji svoje sinove, Romana i Malachija. Uz provokativan opis fotografije o "dvostrukom fistingu", dala je do znanja da je dobro raspoložena i spremna na šalu. Što znači da je vjerojatno prošla one najteže trenutke i da uspijeva uživati u dojenju svojih blizanaca.

U Instagram Storyjima je također pokazala položaj za dojenje koji je usavršila uz puno muke. Ona sjedi na stolici i doji dječake, koji su naslonjeni na jastuku za dojenje. "Moj normalan položaj za vrijeme dojenja dječaka u tandemu", napisala je.

 | Author: Instagram Foto: Instagram

 "Za ovo mi je trebalo solidnih nekoliko tjedana pokušaja/pogrešaka i puno suza." Također je napomenula da je uspjela uz pomoć svoje savjetnice za dojenje te je pohvalila njenu ljubaznost i nježnost u najtežim trenucima. Dojenje jedne bebe ponekad je teško, a dojenje blizanaca, koji su dvije različite osobe rođene u isto vrijeme, može biti još kompliciranije.

Savjetnici za dojenje preporučuju dojenje u tandemu, odnosno dvoje djece istovremeno, po jedno na svakoj dojci. Takav način prepolovit će vrijeme dojenja i dati malo više vremena mami  za odmor. 

Možda te zanima... Dojenje blizanaca: 7 savjeta koji će pomoći mami i bebama Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.