Roditelji Zanimljivosti 18. veljače 2019.

Zamijeni kazne vještom komunikacijom s djecom

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Autorica programa 'Umjetnost komunikacije s djecom' naglašava da je komunikacija najpraktičniji alat za uspostavljanje suradnje s djetetom i pozitivan pristup odgoju, a 2. ožujka održat će predavanje u Zagrebu

Family coach Dragana Aleksić ponovo gostuje u Zagrebu, ovaj put s dva predavanja – Umjetnost komunikacije s djecom i Emotivni detoks. Nakon prvog uspješnog gostovanja u studenom prošle godine, Dragana dolazi 2. ožujka 2019. s dvije zanimljive teme, od kojih će vam jedna pomoći unaprijediti odnos s djetetom, a druga da radite na sebi i svojim potencijalima te da lakše postignete kvalitetu života kakvu zaslužujete.

Dragana Aleksić je profesionalni Family coach (certificirani PCM coach, Wingwave coach, NLP Master...) Fokusirana je na rad s obitelji, posebno na učinkovitu komunikaciju roditelja s djecom, kao i na osobni rast i razvoj pojedinaca. Autorica je individualnih i grupnih programa – “Umjetnost komunikacije s djecom”, “Emotivni detoks” (za osobni rast i razvoj, uklanjanje blokada na razini emocija, uvjerenja i podsvjesnih obrazaca), “Back to office” (za mame koje se vraćaju na posao nakon roditeljskog dopusta). 

Možda te zanima... 5 primjera: Zašto kazne nisu djelotvorne, ali posljedice jesu Vrtić

Prva je edukacija za roditelje i sve koji rade s djecom: Umjetnost komunikacije s djecom. Ovaj autorski program Dragane Aleksić pomaže da se vještom komunikacijom izbjegne primjena kazne i prijetnje, kao i da roditeljima i djetetu olakšaju svakodnevne izazove, grade autoritet na zdravim osnovama, podržavaju dijete u razvojnim fazama i motiviraju ga na razne aktivnosti.  Autorica programa naglašava da je komunikacija najpraktičniji alat za uspostavljanje suradnje s djetetom i pozitivan pristup odgoju. Predavanje 2. ožujka počinje u 12.30 i traje do 15.30 na adresi Kukuljevićeva 15, nedaleko Britanca. Više informacija o ovom predavanju pročitajte na web stranici.

Možda te zanima... Kako ispraviti 'loše' ponašanje djeteta pozitivnim roditeljstvom Vrtić

 | Author: Promo Foto: Promo Emotivni detoks je drugo predavanje namijenjeno svima koji osjećaju da ne koriste sve svoje potencijale, da ne uspijevaju ostvariti poslovne ili privatne ciljeve iako imaju preduvjete za to, ili da se osjećaju sputano kada je u pitanju posao, novac, uspjeh, ili da su nesigurni u partnerskim, obiteljskim odnosima ili u ulozi roditelja... 

Ovaj autorski program Dragane Aleksić, nastao je kao spoj brojnih coaching edukacija i iskustva u radu s pojedincima i grupama. Dragana kaže da su emotivne blokade, negativna uvjerenja i naslijeđeni obrasci ponašanja iz primarne obitelji često „jači“ od naše želje i odluke kakav život želimo živjeti. Ovom jedinstvenom metodom se precizno otkrivaju i uspješno uklanjaju potisnute (blokirane) emocije i negativna uvjerenja koje su uzrok tjelesnih nelagoda, burnih reakcija i/ili stresa, što utječe na kvalitetu života i odnose s bliskim ljudima. Predavanje „Emotivni detoks“ održat će se 2. 3. 2019. od 16.30 do 19.30 sati u Kukuljevićevoj 15.

tuga Možda te zanima... 10 stvari koje moraš znati da ne postaneš toksični roditelj Roditelji

Kao BONUS predavanju svim sudionicima koji žele Dragana će izvršiti mini provjeri imaju li blokade u nekom području života. 

Više informacija o ovom predavanju pročitajte na web stranici.

Cijena pojedinačnog predavanja:

  • 280 kn za rane prijave do 20. 2. 2019.
  • prijateljski popust od 20% (ako dolazite s prijateljem/prijateljicom oboje ostvarujete dodatni popust od 20%)
  • popust za drugog roditelja od 50% za predavanje Umjetnost komunikacije s djecom.
  • 375 kn za uplate nakon 20. 2. 2019. (+ prijateljski popust od 20%)

Prijava je obavezna na: emotivni.detoks@gmail.com ili mob 091 565 1903

djevojčica park sram Možda te zanima... Sram te bilo! Poruka koja ima razoran utjecaj na razvoj djeteta Vrtić

S Draganom Aleksić moguće su i individualne konzultacije po dogovoru 3. ožujka i 4. ožujka 2019. Rezervirajte termin što prije, jer ima još svega nekoliko slobodnih mjesta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.