Roditelji Zanimljivosti 22. kolovoza 2017.

Vrtić bez suza - saznajte kako djetetu olakšati prilagodbu

jaslice vrtić dijete
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza naučite kako djetetu olakšati prilagodbu, ako želite izbjeći izbivanje s radnog mjesta, ako želite saznati kako izbjeći ispade bijesa, kako riješiti pitanje pelena i duda, grizenje ili regresiju kod djece. Održava se 27.8. u 11 sati u dječjem klubu Zmajo, a mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici

Uskoro dolazi vrijeme kada vi i vaši mališani krećete u novu avanturu zvanu polazak u vrtić. Ako želite saznati kako djetetu olakšati prilagodbu, ako želite izbjeći izbivanje s radnog mjesta, ako želite saznati kako izbjeći ispade bijesa, kako riješiti pitanje pelena i duda, grizenje ili regresiju kod djece, pridružite nam se na radionici Vrtić bez suza. Dok roditelju sudjeluju na radionici, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici dječjeg kluba Zmajo. 

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako ublažiti strah od odvajanja i strah od stranaca kod djece. Naučit će tehnike renomiranog pedijatra i stručjaka za dječji razvoj dr. Harvey Karpa koje će im olakšati adaptaciju, koje će olakšati boravak djeteta u vrtiću i nakon adaptacije te koje će moći nastaviti primjenjivati u rješavanju prepreka u odgoju.

Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Vrtić bez suza i naučite:

  • kako pripremiti dijete na vrtić
  • što je dječji jezik i kako ga koristiti
  • kako brzo i učinkovito smiriti ispade bijesa u svega nekoliko minuta pomoću tehnika pedijatra dr. Harvey Karpa
  • kako riješiti problem grizenja
  • kako riješiti pitanje pelena i dude 
  • kako izbjeći regresiju kod djece
  • kako pridobiti dječju suradnju
  • kako zaustaviti opasno ponašanje kod djece

Radionica se održava 27.8. u 11 sati u dječjem klubu Zmajo na adresi Ul. Svetog Mateja 19,  10 000 Zagreb

Cijena radionice:

  • 189 kn po osobi
  • 289 kn roditeljski par

Kreativa čuvaonica je besplatna. A sve što mališani naprave, mogu ponijeti kući. 

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: 
Email: najsretnijabeba@gmail.com 
Tel: 0989008634 

O voditeljici:
Iva Brčić, predsjedica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. Kao stručna suradnica djeluje na portalima roditelji.hr, klokanica, u časopisu mama&beba, te je dio stručnog tima Abecede roditeljastva. Surađuje s vrtićima i školama, te provodi gost predavanja na Učiteljskoj akademiji s temama vezanim za odgoj i utjecaj medija na djecu. 

O dječjem klubu Zmajo:
Dječji klub Zmajo mjesto je za druženje, igranje i kreativnu zabavu. Zamišljen je prvenstveno kao čuvaonica i igraonica. 
S obzirom da roditelji često ne mogu uskladiti svoje radno vrijeme i obaveze sa radnim vremenom vrtića i škola nama mogu ostaviti dijete s punim povjerenjem.

U Dječjem klubu Zmajo djeca se igraju, druže, stvaraju i zabavljaju, svakim posjetom nauče nešto novo i kući rijetko odlaze praznih ruku. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.