Roditelji Zanimljivosti 29. svibnja 2019.

Studentica napravila eksperiment i upoznala stvarnost roditeljstva

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kao i svi novi roditelji, Olivia je učila o usponima i padovima kada stigne novorođenče u tvoj svijet. I najveći problem - dobar san je luksuz iz drugog života

Svaki novi roditelj u jednom ili drugom trenutku pukne. Znaš, to je trenutak kada te sva tvoja iscrpljenost, tjeskoba i frustracije konačno gurnu van tvojih granica. Dobra je vijest da je trenutak očaja kratkotrajan. Loša vijest je da je gotovo neizbježan.

7 razloga zašto su nove mame iscrpljene i kako im pomoći?

Jedna studentica na fakultetu je uzela kolegiji iz ranog roditeljstva i brzo je naučila sve o napornom, nezahvalnom poslu roditelja. Olivia je dobila interaktivni zadatak, gdje se morala njegovati i brinuti se za bebu Williama, realne beba lutke. Nakon samo nekoliko dana, studentica je bila spremna odustati. Njezina majka Lawren Cole Galloway uživala je u svakom tom trenutku. Mama je na Facebooku podijelila njezin očaj i nije dugo trebalo da postane viralan. 

"Imala ga je od petka navečer", primjećuje mama. "Ona je apsolutno iscrpljena i spremna napustiti kolegij i vratiti Williama."

Kao i svi novi roditelji, Olivia je učila o usponima i padovima kada stigne novorođenče u tvoj svijet. I najveći problem - dobar san je luksuz iz drugog života. 

Možda te zanima... Video pokazuje: Zašto se mame ujutro probude umorne? Roditelji

 

"Moj najdraži trenutak do sada je kad je sinoć došla u moju sobu oko 3 sata ujutro", kaže Cole Galloway. "Plakala je dok mu je davala bocu. Molila me je da joj pomognem jer je samo htjela malo odspavati. Kako da ne!"

Nepotrebno je reći da je zadatak bio otvoriti oči djevojci. Vjerojatno sada ima poštovanje prema svojoj majci, kao i svim roditeljima koji se nesebično predaju za svoju djecu. Samo zbog toga je njezin vikend pun krvi, znoja i suza vrijedio!

Možda te zanima... Zašto današnji roditelji 'pregore' zbog roditeljstva? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.