Roditelji Zanimljivosti 17. prosinca 2015.

Je li ovo previše darova ispod božićnog drvca?

bozicno drvce
Foto: Instagram/jlo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama troje djece objavila je fotografiju božićnog drvca ispod kojeg je stavila oko 300 poklona! Kritičari tvrde da će razmaziti djecu i da nije lijepo što se javno hvali da ima toliko novaca za sve te darove, a ona kaže da cijele godine marljivo radi i kupuje na sniženjima kako bi svojoj obitelji mogla priuštiti najljepši Božić

Nakon što je mama Emma Tapping iz Velike Britanije objavila fotografiju božićnog drvca ispod kojeg je stavila oko 300 poklona za svoju djecu, mnogi su je ogorčeno podijelili na svojim profilima na društvenim mrežama. Kritičari tvrde da će tako razmaziti djecu, a mnogi komentiraju da nije lijepo što se javno hvali da ima toliko novaca za sve te darove.

35-godišnja Emma, koja ima troje djece u dobi od 13 i 9 godina te 19 mjeseci, prvu je fotografiju objavila prije dva tjedna na Instagramu, a nedavno je i na Facebooku objasnila da iako je fotografija dobila toliko negativnog publiciteta, neće je obrisati i dalje će dijeliti slične fotografije iz svog doma.

'Uvijek kupujem na sniženjima'

"Obožavam razmaziti svoju djecu u ovo vrijeme blagdana. Cijele godine marljivo radim tako da im mogu priuštiti sve što želim. Sviđa mi je činjenica što mogu raditi tijekom cijele godine i što mogu pružiti ovakav Božić svojoj djeci i obitelji. Uvijek kupujem na sniženjima i ovo smo uvijek radili i nastavit ćemo", napisala je Emma na Facebooku, a prilikom gostovanja na britanskoj televiziji rekla je da svoju božićnu kupovinu počinje rano, već od siječnja, a na svom blogu piše o akcijskim sniženjima.

Također, objašnjava da nije zabrinuta da će toliko puno poklona loše utjecati na njeno troje djece. "Djeca mogu dobiti samo dva poklona, a biti grozna. Moja djeca znaju razliku između dobrog i lošeg i cijene sve što dobiju", rekla je, ali i objasnila da je dio poklona s fotografije namijenjen široj obitelji.

Emma kaže da se nije namjeravala hvaliti, jer je objavila fotografiju na svom profilu, a drugi su je bez njezina znanja počeli dijeliti na društvenim mrežama.

"Probajte zapamtiti da se ovdje radi o troje male djece, njihovom Božiću, njihovom drvcu. Slobodno je podijelite. Sretan Božić!", napisala je ispod fotografije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.