Roditelji Tatina zona 11. kolovoza 2016.

Urnebesna fotografija dokaz da i tate na porodu osjećaju bol!

Tata na porodu
Foto: Facebook/Alisha Baxter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaki tata zna da ne može ni zamisliti bol koju žena prolazi tijekom poroda, ali mnogi prisustvuju porodu i pokušavaju biti što bolja potpora ženi

Australka Alisha Baxter nedavno je objavila fotografiju svog partnera Jivea Ria s poroda, izraz njegovog lica dok mu partnerica stišće ruku tijekom porođaja pokazuje prestrašenog muškarca"Puknem od smijeha svaki put kad mu vidim izraz lica i kako sam su stisnula prste", napisala je uz fotografiju.

'Hormon ljubavi' ključan za razvoj očinskog instinkta

"Fotografija je nastala kada sam počela tiskati, nakon skoro 24 sata trudova", objasnila je Baxter za Daily Mail Australia. "Ništa nije govorio, bio je jako nervozan. U jednom trenutku počeo je plakati jer mi nije mogao pomoći oko bolova. Kada je počelo tiskanje, bio mi je velika potpora", dodala je Baxter.

Sedam savjeta za partnera na porodu

Tata Jive je poručio budućim nervoznim očevima da budu mirni i nastave dalje. "Samo budite uz partnericu i radite sve što vam kažu ili ćete biti ozlijeđeni", objasnio je 26-godišnji Jive. Mladi par dobio je kćer Blakely. "Ona je odlično - samo jede i spava. Već je prava tatina curica", dodao je Jive za Daily Mail Australia

Tata na porodu: da ili ne?

Ha! Can any dads relate? - Picture credit, Alisha Baxter

Posted by Life of Dad on 31. srpnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.