Trudnoća Porođaj 18. svibnja 2016.

Tata uživo na Facebooku prenosio rođenje sina!

live stream
Foto: Facebook/Fakamalo Kihe Eiki
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografiranje, pa čak i snimanje porođaja postalo je normalna stvar, u svijetu sve češća, a postaje trend i kod nas. Ali ovaj tata je dignuo stvari na potpuno novu razinu

U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima Kali Kanongata'a, koji sam sebe opisuje kao 'kršćanskog komičara', uživo je na Faceboooku prenosio porođaj svog sina. Tata malog dječaka čije rođenje ste mogli pratiti na live streamu, snimio je film iz rodilišta u bolnici Mercy San Juan koji traje 45 minuta. Cijelo vrijeme opisivao je trudove partnerice Sarah Dome svojim živopisnim komentarima.

Što se događa s tijelom za vrijeme poroda?

"Hajde sine, izađi. Što radiš unutra?", samo je jedan od komentara koji se čuje na snimci. Kako se izgon bliži i sve više bolničkog osoblja dolazi, čuje se njegov glas "Uh-uh! Postaje stvarno".

Sedam savjeta za partnera na porodu

Sarah je znala da Kanongata'a snima porođaj no nije znala da ga prenosi uživo. Rekla je za CBC News da je bila jako iznenađena kad je saznala kasnije tog dana. Čak je komentirala da je to "prilično cool" i ne želi da se video makne. "Bila sam u redu. Fokusirala sam se na tiskanje...to je predivna stvar, ništa čega se treba sramiti. Nije se niti previše toga vidjelo, tako da mi je to u redu", izjavila je za CBC News

Kako izgleda beba nakon poroda?

Novopečeni roditelji sinu su dali tongansko ime Ngangatulelei HeKelesi, što bi se otrilike prevelo kao 'slatka aroma milosti'. 

Koje je vaše mišljenje o snimanju porođaja? Napišite nam na forumu! 

Let's try pushing baby out

Posted by Fakamalo Kihe Eiki on Monday, 16 May 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.