Roditelji Tatina zona 13. srpnja 2016.

Tata pronašao Pokemona na nevjerojatnom mjestu: u rodilištu!

im
Foto: Imgur
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dok su čekali carski rez, tati Jonathanu na mobitelu se pojavio Pokemon...kojeg je morao uhvatiti. Ipak je cilj uloviti što više različitih Pokemona. Bilo gdje...

Iznimno popularna aplikacija za pametne telefone Pokemon Go miješa izmišljeni svijet sa stvarnim životom. Cilj je uloviti što više različitih Pokemona doslovno hodajući okolo s ekranom Google maps-a kao smjernicom. Prošli tjedan jedan tata uspio je napraviti screenshot pojavljivanja jednog Pokemona na nevjerojatnom mjestu: rodilištu!

Dok su Jonathan Theriot i njegova supruga Jessica čekali pripreme za carski rez, podijelio je fotografiju na društvenoj mreži Imgur napisavši "kad će tvoja žena roditi, a pojavi se Pokemon i moraš ga neprimjetno uloviti..." Dosta komentatora ne gleda odobravajuće na način na koji je ovaj tata 'gubio' vrijeme čekajući da mu supruga rodi. Jessica je naprotiv zakolutala očima i nasmijala se. Njihova treća kći, Ireland Sage Theriot, rođena je kasnije tog jutra. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.