Roditelji Tatina zona 08. svibnja 2019.

'Bratu želim dobrodošlicu u društvo ljudi koji ne spavaju'

Foto: Ben Stansall/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Oduševljen sam novostima. Veselim se što ću ih vidjeti kad se sve stiša. Najviše me raduje činjenica što ću bratu poželjeti dobrodošlicu u društvo osoba s nedostatkom sna'

Sin princa Harryja i Meghan Markle na svijet je stigao 6. svibnja u ranim jutarnjim satima i od tada se čestitke sretnom paru samo nižu. Među prvima čestitarima su bili članovi kraljevske obitelji, a prvu izjavu dali su novopečeni stric i strina princ William i Kate Middleton tijekom službenog angažmana u Greenwichu. 

Novinari su uhvatili princa Williama i vojvotkinju Kate te ih pitali kako se osjećaju u novim ulogama. William nije propustio priliku da se našali na račun mlađeg brata.

Možda te zanima... 'Rodio se sin!': Službeno potvrđeno rođenje kraljevske bebe Trudnoća

"Oduševljen sam novostima. Veselim se što ću ih vidjeti kad se sve stiša. Najviše me raduje činjenica što ću bratu poželjeti dobrodošlicu u društvo osoba s nedostatkom sna", rekao je William nasmijavši novinare.

I Kate je presretna. "Veselimo se upoznati bebu i saznati ime. Prvih nekoliko tjedana uvijek je zastrašujuće kada je prva beba u pitanju tako da im želimo sve najbolje", kazala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funny😂💙: Aunt Catherine and Uncle William talking about Baby Sussex. "Obviously thrilled, absolutely thrilled, and looking forward to seeing them in the next few days when things have quietened down ... I'm very pleased and glad to welcome my own brother into the sleep deprivation society that is parenting,” . . . Catherine: "It's such a special time, obviously with Louis and Charlotte just having their birthdays, it's such a great time of year to have a baby. As William said, we look forward to meeting him and finding out what his name is going to be. These next few weeks are always a bit daunting the first time round so we wish them all the best.” . At the beginning William was explaining how thrilled they were to be “uncles” for the second time, meaning Pippa’s son Arthur, and Catherine corrected him that she’s their aunt and not their uncle😂😂 . . #duchessofsussex #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #britishroyalfamily #duchessofcambridge #royalfamily #royals #babysussex

A post shared by Meghan (@_duchess_of_sussex) on

Vojvotkinja Meghan Markle rodila je dječaka 6. svibnja, u 5:26 sati, što je potvrdila kraljevska obitelj na društvenoj mreži. Dječak je težak 3,200 grama, a i dalje se ne zna kako će se zvati.  Princ Harry i Meghan Markle danas bi, prema pisanju medija, trebali pokazati sina medijima i kratko porazgovarati s novinarima.

Možda te zanima... Prva godina s bebom: Koliko dana sna roditelji izgube? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.