Roditelji Sretna mama 02. kolovoza 2022.

Pomoću ovog kalkulatora izračunaj koliko si sati sna izgubila otkad si postala mama

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uz samo nekoliko klikova možeš izračunati koliko si sati manje spavala od kada si postala roditelj, koliko si pelena promijenila, priča pročitala i uspavanki otpjevala

Sjećaš li se kad si se zadnji put dobro naspavala? Otišla bi u krevet kad bi ti se počelo spavati, probudila bi se  ustala iz kreveta kad bi to htjela... barem vikendom. Za mene je to davna uspomena koja već polako i blijedi. 

Jer roditeljstvo, iako je divno i najdivnije, oduzelo mi je kontrolu nad vlastitim rasporedom spavanja. Ne mogu ni zamisliti koliko mi sati sna nedostaje u zadnjih 4 godine od kad sam postala majka. Često se mi roditelji pitamo koliko manje spavamo otkad smo postali roditelji.

Hillarys, britanska trgovina za kuću, napravila je kalkulator za izgubljeni san u kojem kompjuter izračuna točno koliko su roditelji izgubili sna tijekom godina. Ako te zanima koliko si sna izgubila možeš provjeriti na OVDJE.

roditelji, umor, krevet Možda te zanima... Koliko sati sna gubimo u prvoj godini s bebom? Beba

Unesite dob svog djeteta ili djece u kalkulator i vrlo lako ćeš dobiti rezultate. Kada provjerite koliko mjeseci odnosno dana ili sati niste spavali možda dobijete poriv za odmah legnete i malo se odmorite. Kalkulator će zbrojiti i vaše druge aktivnosti. Zabavna računica tu neće stati, uz količinu propuštenih sati sna, saznat ćeš koliko si pelena promijenila, priča pročitala i uspavanki otpjevala.

Ovo ti se neće svidjeti ako si trenutno neispavana i kronično ti fali sna. Al svi ti izgubljeni sati itekako vrijede. Jer biti roditelj je fenomenalno, čak i ako si iscrpljen. S četiri godine iskustva u vezi toga, mogu samo reći bez oklijevanja, ne bih za ništa na svijetu mijenjala nekoć mirne i prospavane noći za radost majčinstva. 

Možda te zanima... Otkrij kada na spavanje idu djeca najsretnijih mama Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.