Roditelji 06. siječnja 2020.

Franka Batelić rodila dječaka i objavila fotografiju bebe

Foto: Instagram/F R A N K A
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pjevačica Franka Batelić (27) i njezin suprug, proslavljeni nogometaš Vedran Ćorluka (33) postali su roditelji 5. siječnja, a dječaka su nazvali Viktor. Ćorluka se fotografijom iz bolnice pohvalio prinovom, a čestitke paru stižu u velikom broju.

Nogometaš je radosne vijesti iz bolnice podijelio na društvenim mrežama, a isto je ubrzo učinila i pjevačica objavivši fotografiju s bebom. Čestitke im stižu sa svih strana.

Nešto kasnije istu je fotografiju na svom profilu podijelila i Franka. Posljednjih dana ona i Vedran su bili u velikom iščekivanju, a za Novu godinu ostali su kod kuće jer je pjevačica bila u visokom stupnju trudnoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svijete, evo me... Viktor❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Sretna vam Nova godina. Igra čekanja počinje", napisao je tada Vedran u opis fotografije te u hashtagove dodao da će dječak uskoro ugledati svjetlo dana i da je porođaj pitanje trenutka.

Par je sretnu vijest podijelio u kolovozu te su uskoro otkrili i spol djeteta. Tada još nisu znali kako će nazvati dječaka, ali sad su svojim obožavateljima otkrili da su se odlučili na ime Viktor.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.