Roditelji Sretna mama 17. kolovoza 2018.

Ljetni baby boom u domaćem svijetu poznatih

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dvoje domaćih glumaca ovog je tjedna dočekalo svoje drugo dijete. Filip Juričić objavio je fotografiju iz rodilišta sa zaručnicom, a Jelena Perčin Otašević prije nekoliko dana rodila je drugu kćer - Mašu

Glumac Filip Juričić i zaručnica Nika Dogan postali su roditelji, piše 24sata. Filip je na Facebooku i Instagramu objavio fotografiju iz bolnice uz koju je napisao: 'Čekamo ga', pretpostavljamo sinčića, a prijatelji i obožavatelji počeli su čestitati. Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a iz prijašnjih veza Filip ima 10-godišnjeg sina Jana, a Nika kćer. 

Možda te zanima... Najveće prednosti i mane velike dobne razlike između djece Trudnoća

Ovog tjedna stigla je još jedna beba u obitelj domaće glumice Jelene Perčin Otašević. 37-godišnja dubrovačka glumica i njezin 28-godišnji suprug Momčilo Otašević dobili su prvo zajedničko dijete - kćerkicu Mašu, objavio je Jutarnji list. Malenoj sestrici se zasigurno veseli Jelenina 9-godišnja kći Lota.

 | Author: Marko Lukunić/PIXSELL Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Krajem kolovoza stiže još jedna beba u domaćem svijetu poznatih. Radijska voditeljica Nives Ivanišević (35) i umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (46) očekuju svoje prvo dijete krajem ljeta, a voditeljica se čak našalila da bi mogla roditi za svoj rođendan, koji je 18. kolovoza. Goranu će ovo biti treće dijete. S bivšom suprugom Tatjanom Dragović razveo se prije pet godina nakon 17 godina braka, a s njom ima kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10).

 

Cuvam te ljubavi mala🍋❤ #almostthere #happylife 🍼

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Možda te zanima... Manekenka pokazala svoje tijelo nakon poroda i objavila ime bebe Beba

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.