Roditelji Tatina zona 05. rujna 2018.

Beba stiže uskoro: 50-godišnji Slaven Bilić čeka peto dijete

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slaven Bilić i njegova zaručnica Ivana očekuju treće dijete, već ima dvogodišnju kćer Niju i četverogodišnju Sofiju

Trener i bivši nogometni reprezentativac 49-godišnji Slaven Bilić i njegova zaručnica, 34-godišnja turistička menadžerica Ivana Đeldum trebali bi dobiti njihovo treće dijete sredinom ovog mjeseca, tvrdi Story. Par inače čuva svoju privatnost, pa nije neobično da su vijest o prinovi uspjeli toliko dugo tajiti.

Kako piše Story, Bilić je nakon završetka Svjetskog prvenstva došao u rodni Split te ga se često može vidjeti u šetnji sa psom po Zenti i Bačvicama gdje u blizini stanuje, a ide i u teretanu. Dodaje kako je nogometni trener nedavno viđen na splitskoj rivi na ispraćaju pjevača Olivera Dragojevića, a Ivana je tada bila u poodmakloj trudnoći. Bilić s Ivanom Đeldum već ima dvogodišnju kćer Niju i četverogodišnju Sofiju. 

Možda te zanima... Najpopularnije ime za curice u svijetu vole i domaće zvijezde Roditelji

Slaven i Ivana su se upoznali 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

"Reći ću vam samo da je Ivana jedna od najboljih osoba koje sam sreo u životu", rekao je svojedobno Bilić za Storybook. Također je istaknuo da i dalje nakon svog razvoda vjeruje u instituciju braka. 

Je li muškarac u pedesetima prestar za dijete?

"Vjerujem u instituciju braka, brak je svetinja bez obzira na to što danas ima razvoda", rekao je za InMagazin. Slaven se 2007. nakon 14 godina braka razveo s Andrijanom Bilić s kojom ima sina 22-godišnjeg Lea i 15-godišnju kćer Alani. 

Možda te zanima... Peto dijete: Poznati glumac objavio fotke s kućnog poroda Trudnoća
 

⛄️

A post shared by Slaven Bilić (@slavenbilic68) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.