Roditelji Sretna mama 06. kolovoza 2020.

'Najteže mi je pala preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji nije mogao biti sa mnom na porodu'

Foto: Instagram/nanulananula
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Sada su konačno stigle doma, nakon 35 dana

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) bogatiji su za jednog člana obitelji. Prije manje od dva tjedna, na svijet im je došla djevojčica Kaja. Presretna Nataša vijest o prinovi podijelila je na Instagramu.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Sada su konačno stigle doma, nakon 35 dana. Po njih je u bolnicu došao Nenad.

"Još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće. Nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna lavica i sve je ispalo dobro", ispričala je Janjić za magazin Story

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

"Najteže mi je pala preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje.", dodala je glumica.

Nakon poroda Nataša je objavila prvu fotografiju s Kajom.

"I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir", napisala je Nataša na Instagramu na dan kada je rodila.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Možda te zanima... Nataša Janjić: 'Posao nije ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.