Trudnoća Trudnica 13. veljače 2020.

U obitelj Nataše Janjić stiže prinova, glumica otkrila bebin spol

Foto: Instagram/nanulananula
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Nataša Janjić Medančić ponovno je trudna, a bebin spol otkrila je uz fotografiju ultrazvuka i simpatičnu objavu na Instagramu

"Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala. U kolovozu nam stiže djevojčica. Valentinovo u našoj kući može početi", napisala je glumica Nataša Janjić na Instagramu te otkrila kako u njezinu obitelj stiže još jedno dijete.

Podsjetimo, glumica i ortoped Nenad Medančić prvo su dijete dobili prošle godine. Uz sina Tonija, u obitelj sada stiže i djevojčica.

Možda te zanima... Nataša Janjić objavila fotku tek rođene bebe: 'Naš vlastiti čovjek' Roditelji

Njih dvoje upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila. Ljeto je provodila s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.