Roditelji Sretna mama 14. kolovoza 2019.

Nataša Janjić sasvim iskreno o tome zašto ne želi pokazati lice svog djeteta

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Nataša Janjić na svom Instagram storiju odgovarala je na mnoga pitanja pratitelja, a nama je za oko najviše zapelo ono "Zašto ne prokazuješ lice bebe?"

Na svom Instagram profilu Nataša Janjić svako malo objavljuje slike sa sinom, ali nam još nikad nije pokazala njegovo lice. Glumica ga uvijek vješto sakrije, slikajući ga s leđa ili pak malenome zamuti lice, a njegove slike nema ni u magazinima niti na portalima.

Možda te zanima... Nataša Janjić objavila fotku tek rođene bebe: 'Naš vlastiti čovjek' Roditelji

Da podsjetimo, 6-mjesečni Toni plod je ljubavi Nataše i njezinog supruga Nenada Medančića. Ljubav su ovjenčali brakom 2018. godine, a početkom ove, točnije 19. veljače rodio se sinčić Toni. Nataša je fanovima na Instagramu objasnila zašto ga tako predano čuva samo za sebe i svoje najbliže... Tako je na pitanje zašto nikad nismo vidjeli njegovo lice odgovorila: "Voljela bih da moj Toni, što duže je moguće, zadrži svoju privatnost. Barem dok tek pokojom neizbježnom majčinom javnom aktivnošću i slučajem, kao i vlastitim izborom i radom ne "zasluži" pažnju javnosti."

"Osobno nisam pobornica izlaganja identiteta djeteta na društvenim mrežama. Naša djeca nemaju mogućnost izbora i ne moraju (uz nas) biti javne i prepoznatljive osobe. I sama sam se dugo, unatoč zrelosti i opisa svog posla, navikavala na taj teret i ovako za sad gledam na ovo pitanje.", dodala je. Mnoge slavne osobe ispočetka ovako razmišljaju, ali s vremenom promijene mišljenje. U svakom slučaju, podržavamo Natašin stav, i nadamo se da će uspjeti ne pokleknuti pred zahtjevima medija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan Uskrs 🐣 #easter #pasqua #love #family #gratitude #peace #miracle #myprescious

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Glumica je odgovarala na još pitanja vezanih za sina. O tome kako su izabrali malenome ime rekla je "Imali smo nekoliko imena koje smo uzimali u obzir, nismo mogli odlučiti do trenutka do kad ga nismo ugledali. Onda smo u istom trenutku izustili jedno od njih - TONI", a kako spava "Odlično! Od trećeg mjeseca spava cijelu noć. U 20:30 papa i onda se odjavi do 8 ujutro. Eventualno nekad preko noći zakmeči za dudu i to je sve."

Možda te zanima... 5 načina na koje prelazimo dječje granice, a koje kod odraslih poštujemo Vrtić

Glumica je progovorila i o vrućoj temi cijepljenja djece izjavivši da je njezin stav "apsolutno DA jer je riječ o civilizacijskom dosegu čija je dobrobit značajna i medicinski utemeljena".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve mi je tu 🥰 . . . #familygoals #firstsummer #familyfirst #volimvolim #namajenajljepse #ovakosemoze

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.