Roditelji Sretna mama 26. kolovoza 2024.

Lucija Lugomer rodila je prije 8 mjeseci, a sad je objavila snimku u kupaćem kostimu: ‘Žene, uživajte u svom tijelu!'

Foto: Davor Puklavec/ PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

''Žene, uživajte u svom tijelu i radite na sebi. Ne krećite u promjene iz mržnje već zato što želite bolje za sebe! Obećavam da će se isplatiti!''

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer redovito objavljuje na društvenim mrežama. Tako se ovaj javila se s odmora. Lucija je objavila snimku na kojoj pozira u badiću, a imala je i poseban razlog za objavu ovog videa. Naime u jednom dijelu pokazala je kako se s 15 godina na plaži skrivala i omotala tijelo ručnikom kako je nitko ne bi primijetio, dok je danas kad ima 30 godina slobodnija. Uz to je objavila i dirljiv status kojim ženama poručuje da vole svoje tijelo i da se ne pokušavaju promijeniti iz mržnje prema sebi.

Možda te zanima... Ginekologinja objasnila zašto je nemoguće vratiti tijelo na staro odmah nakon poroda Trudnoća

"Rad na sebi kreće od glave, i nemojte me krivo shvatiti, čeka me još dug put. Ponosna sam na svoje tijelo koje je na svijet donijelo dvoje prekrasne zdrave djece. Sada živim puno slobodnije i na cijelom putu samoprihvaćanja postala sam sebi puno bolja prijateljica. Shvatila sam da se ne moram nikome svidjeti svojim izgledom, niti ću ikada biti klasičan primjer današnjice.

Ono što se promijenilo u vezi s ovim je da mi je to sasvim u redu. S obzirom da sam drugi put rodila prije 8 mjeseci, veselim se razdoblju kada ću se ponovno moći posvetiti sebi i svom tijelu, a do tada živim život lagano i punim plućima.

Žene, uživajte u svom tijelu i radite na sebi. Ne krećite u promjene iz mržnje već zato što želite bolje za sebe! Obećavam da će se isplatiti!", napisala je Lucija.

 U objavi su se pronašle mnoge žene koje su joj pisale da su se one isto skrivale na plaži. 

Možda te zanima... 'Tijelo je hram svake žene i sada sam puno svjesnija kroz što sam prošla da bi bila tu gdje sam danas' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.