Trudnoća 07. lipnja 2022.

Tijelo nakon poroda: "Ne, nisam još uvijek trudna!"

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako naša tijela izgledaju prije i nakon poroda dvije su potpuno drugačije slike, a mama Anupa King to jako dobro zna. Nakon komentara neznanca u trgovini, odlučila mu je odgovoriti te pokazala kako izgledaju promjene na tijelu nakon poroda

Mama Anupa King na Instagramu je podijelila fotografije svog trbuha: prva fotografija prikazuje njezin trbuh na dan kad je rodila svog sina Levija, a druga fotografija snimljena je tri tjedna kasnije. 

"Kao što većina vas zna, ovo je tijelo maratonke/plesačice i iako to može značiti da ću se oporaviti u jako kratkom roku, očito to ne znači i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg dijelim ovo", napisala je i dodala: "Posebno sada kada moje tijelo proizvodi hranu za dijete...Zaista se divim svim mamama koje govore kako im je dojenje pomoglo da se vrate u formu...Za mene će biti potrebna traka za trčanje kako bih se opet osjećala kao ja."

Dojenje zaista podrazumijeva gubljenje mnogo kalorija, ali dojilje također povećavaju svoj unos kalorija kako bi pripomogle daljnjoj proizvodnji mlijeka. Također, dojenje podrazumijeva gubljenje mnogo energije i mame znaju da moraju povratiti tu energiju hranom. Stoga, razmišljati o dojenju kao o načinu gubljenja kilograma je jednostavno nerealno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anupa King (@denupzter)

Jedan od razloga zbog kojeg je ova mama podijelila svoje postporođajne fotografije jest taj što je nedavno imala susret sa strancem koji je pretpostavio da je još uvijek trudna. "Jučer me je prodavač u trgovini upitao: 'Hoće li biti djevojčica ili dječak?' i inače bih se potpuno raspala zbog toga jer nisam trudna, ali očito izgleda kao da jesam...no, umjesto toga, samo sam se nasmijala i pristojno odgovorila kako sam rodila dječaka." 

Nakon što je izašla iz trgovine, Anupa je shvatila kako apsolutno voli svoje tijelo i ponosna je na njega te je upravo zbog toga odlučila podijeliti fotografije na društvenoj mreži. "I nevažno je koliko god dugo će biti potrebno da se moje tijelo vrati u prijašnje stanje...Znam da hoće, a do tada ću ostati ljubazna, znajući da radim upravo ono što trebam raditi za sebe, ali i za Levija!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anupa King (@denupzter)

 

Možda te zanima... Višeplodna trudnoća: Mama trojki pokazala kako izgleda tijelo nakon poroda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.