Beba Mama poslije poroda 09. listopada 2020.

'Tijelo je hram svake žene i sada sam puno svjesnija kroz što sam prošla da bi bila tu gdje sam danas'

Foto: Instagram/lusiluer_plussizemodel
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Lucija se tijekom trudnoće udebljala svega 3,5 kilograma i kaže kako joj trbuh isti kao što je bio prije poroda.

Plus size manekenka i influencerica Lucija Lugomer (26) rodila je sina Leona prije osam mjeseci, a sad je pokazala kako izgleda njezino tijelo. 

"Ovo je moje tijelo danas. Nakon prirodnog poroda i zdrave bebe koja jako lijepo napreduje. Vježbam koliko stignem doma iako smatram trčkaranjem za Leonom i polusatnu šetnju prije spavanja najboljim treningom. Tijelo je hram svake žene i sada sam puno svjesnija kroz što sam prošla da bi bila tu gdje sam danas. Danas sam još ljuća jer sam gubila živčeke te mi je to utjecalo na samopouzdanje koje mi je bilo narušeno kada sam bila djevojka, jer da sam znala da će briga o mom tijelu postati moj ‘posao’, da ću upoznati čovjeka koji obožava to isto tijelo i da će mi omogućiti dom za najbitnije biće u mom životu ne bi glavom okrenula."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Svojim pratiteljima je poručila: "Promjene su tu, doći će i proći će. Čekam ih u zagrljaju i mašem im u jednom i u drugom smjeru. Ajmo od glave do pete. Kosa - nije mi ni pramen pao s glave kako su mi svi govorili nakon poroda tak da ne slušajte to - ne živite u strahu. Dekolte nakon dojenja i izdajanja niti meni više nije isti tako da - don’t worry. Trbuh imam osjećaj da je isti kao što je bio prije poroda, kako - nemam blage veze. Strije su tu, iste one od osnovne škole. Štitnjača nikada nije bila moj problem ali zato imam valunge prije onih dana u mjesecu tako da je to novitet. Sve u svemu i ovi jastučići ispod pazuha i na leđima su tu te ih tvrdoglavo vodim za sobom godinama. Bit je da mi ne smeta. Bitno je da mogu. Bitno je da ne kukam i da me služi još dugo, dugo. Bitno je da radim na sebi, živim svoje promjene i prihvaćam ih. To treba biti bitno i tebi. Jer tijelo je čudo. Tijelo je hram. Tijelo je dom", zaključila je Lucija. 

Možda te zanima... Najslađa objava trudnoće naše najpoznatije plus size manekenke Trudnoća

Lucija je dobila i brojne komplimente i poruke podrške na račun svoje objave. 

"Svojim objavama i realističnim slikama daješ puno samopouzdanja nama koje smo uvijek u sjeni "savršenih" hvala ti na tome...", poručila je jedna pratiteljica. "Prekrasna si bila prije, a sad si još ljepša, imaš posebnu čar u očima, ali to je normalno nakon rođenja djeteta, mi majke smo prekrasne jer se počnemo cijeniti", samo su neki od komplimenta koje je dobila.

Možda te zanima... Najpoznatija plus size manekenka pokazala strije i pokrenula raspravu na Instagramu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.