Roditelji Sretna mama 12. kolovoza 2022.

Marijana Mikulić: 'Trbuh mi nikad nije bio ravan, ni prije tri trudnoće, a poslije njih još manje'

Foto: Instagram/maremikulic
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica Marijana Mikulić poznata je po svojim iskrenim objavama na društvenim mrežama. Obiteljski život i trenutke prikazuje baš onakvima kakvi jesu, emocionalni i nesavršeni. A upravo je takva i njezina posljednja objava.

Glumicu Marijanu Mikulić zbog iskrenih objava o stvarnom životu mnogi vole pratiti na društvenim mrežama. Često dijeli detalje o sebi i svojoj obitelji na Instagramu, a ovaj put je otkrila da je cijela obitelj trenutačno na odmoru u Crnoj Gori, a osvrnula se i na izgled svog tijela i poslala snažnu poruku.  Podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu i pojasnila kako je njezino tijelo stvoreno za plažu baš takvo kakvo je, bez filtera, odnosno dodatnog uljepšavanja.

"No filter. Samo suprug koji okružen čoporom djece pokušava ženi napraviti fotku za Instagram… Dok još tucet parova na plaži pokušava isto, bez da ulove jedni druge. Trbuh mi nikad ionako ravan bio nije, ni prije tri trudnoće, a poslije njih još manje. Tako da… No filter. Samo zalazak i jedna nesavršeno savršena žena, koja podržava parolu: “Za beach body su dovoljni beach i body” napisala je glumica. 

"Top si Mare",  "Bravo Mare... inspiracija za sve nas!", "Savršena žena, majka, kraljica", "Žena u svom savršenstvu", "Predivna. Svoja i prirodna", samo su eki od komentara na njezinu objavu.

Marjana Mikulić često dijeli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama i govori o problemima s kojima se nosi, a često posveti objave svom sinu Jakovu koji ima poteškoće u razvoju i govoru.

"I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato - jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko", napisala je glumica.

"Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku", dodala je.

Možda te zanima... Marijana Mikulić: 'Ovo popodne je vrijedilo svake kapi znoja. Moj sin je rekao 'da auto', ovo je najljepši dan' Vrtić
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.