Roditelji Sretna mama 20. rujna 2018.

Klokanica postaje missMAMA

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Moja obitelj, moja misija - slogan je uz koji Klokanica otvara novo poglavlje kao missMAMA. Uz bogatiji sadržaj i još više podrške tijekom svih dječjih uzrasta i dalje će biti uz tebe u najljepšem razdoblju života - roditeljstvu

Klokanica se pridružuje najvećoj ženskoj medijskoj obitelji u Hrvatskoj - miss obitelji koja prati ženu u svim njezinim potrebama i fazama života - od trudnoće i majčinstva do zdravlja uma, duha i tijela. 

miss je poznat po otvorenoj i dvosmjernoj komunikaciji s publikom te savršenom osjećaju za odabir tema koje zanimaju i pokreću mladu ženu, stoga je priključivanje ovoj najvećoj ženskoj medijskoj platformi prirodan korak za Klokanicu. Za tebe, vjernu čitateljicu Klokanice, važno je da će prepoznatljiva Klokanica zadržati sve svoje vrijednosti, bit ćemo i dalje tvoja topla podrška kroz majčinstvo te izvor stručnih i relevantnih informacija. Snaga miss obitelji učinit će nas još boljima.

missMAMA nastavit će put Klokanice koja je kroz godine postala relevantan portal za roditelje koji ima osoban pristup, budi emocije kroz osobne priče korisnika, poziva na dijeljenje iskustva te stvara podržavajuću i aktivnu zajednicu u kojoj se svi korisnici osjećaju dobro. Stručni i specijalizirani sadržaj najviše kvalitete i dalje će biti naš glavni prioritet.

Nastojat će pomoći roditeljima u izgradnji sretne obitelji, jer želi da svaka obitelj bude sretna obitelj. Stručni suradnici i savjetnici iz raznih područja vezanih za planiranje trudnoće, zdravlja, odgoja i brige o djetetu donosit će i dalje stručna rješenja za sva pitanja i dvojbe budućih i sadašnjih roditelja. Pomoću alata Razvoj djeteta, svaka mama moći će pratiti što se događa s bebom u trbuhu, ali i njezinim tijelom, od prvog dana trudnoće sve do porođaja te najvažnije faze razvoja kroz jasličku, vrtićku i školsku dob do 14. godine djeteta. MissMAMA nudi ti još bogatiji sadržaj i još više podrške tijekom svih dječjih uzrasta.

U roditeljstvu, već od razdoblja planiranja obitelji, tijekom trudnoće, a posebno tijekom odrastanja djeteta, iskustva drugih uvijek su dobrodošla, a često nam, čak i više od praktičnih savjeta, treba razumijevanje nekoga tko se upravo nalazi u istoj situaciji ili pak podrška nekoga tko je sve to već prošao. Sve to moći ćeš pronaći na forumu missMAMA koji već godinama predstavlja mjesto na kojem trudnice, majke i one koje to žele postati - razmjenjuju svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja, kao i na našoj Facebook stranici. 

Osim što pruža informacije i osnažuje roditelje kako bi bili odgovarajuća potpora u razvoju punog potencijala djeteta, pružili mu sigurnost i ljubav kako bi moglo istraživati svijet i izrasti u zdravu i samosvjesnu osobu, cilj portala je i pružanje podrške roditeljima kako bi se osjećali kompetentno u svojoj roditeljskoj ulozi, bili spremni na različite izazove u podizanju djeteta i onda kad stvari ne idu onako kako su možda očekivali.

missMAMA pratit će te i podržavati u najvažnijoj ulozi u tvom životu; od planiranja obitelji, kroz trudnoću i tijekom odrastanja tvog djeteta sve do kraja osnovne škole. Veselimo se novom poglavlju i pozivamo te da se pridružiš najvećoj ženskoj medijskoj obitelji i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Možda te zanima... Čestitamo! Postala si mama! Prati razvoj svoje bebe kroz 12 mjeseci Native sadržaj Timeline fotke, jaslička dob Možda te zanima... Vrijeme je za polazak u jaslice Vrtić Timeline fotke, vrtićka dob Možda te zanima... Dijete počinje sklapati prijateljstva Vrtić Timeline fotke, školarci Možda te zanima... Sedmogodišnjaci vole rutinu i pravila Školarci
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar missMAMA
    missMAMA

    Drage čitateljice, hvala na komentarima i hvala što nas pratite. missMAMA će i dalje biti portal i forum za roditelje koji poziva na dijeljenje iskustva i stvara podržavajuću zajednicu u kojoj se svaki korisnik osjeća dobro. Na portalu nam je stručni i specijalizirani sadržaj prioritet te uz osobne priče korisnika, i dalje ćemo svakom čitatelju i čitateljici biti topla podrška kroz planiranje obitelji, trudnoću i roditeljstvo tijekom svih dječjih uzrasta. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javite nam se na e-mail info@miss7mama.hr ili na Facebook missMAMA.

  • Avatar božepetra
    božepetra

    Nisam sretna. Ovako se svodimo samo na mame. Ovaj je portal, pogotovo forum (bio) puno više :/

  • Avatar Klikerica
    Klikerica

    Neeeee... Klokanica je pojam jako dugi niz godina, kakav je ovo fancy naziv... mi smo klokanice, nikakve missmame

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.