Roditelji Sretna mama 17. lipnja 2023.

Fotografija pokazuje realnu sliku roditeljstva: Zaspali tijekom fotografiranja

Foto: Facebook/Simply Joyful Moments Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova fotografija postala je viralna i to ne zbog prekrasnih fotografije novorođenčeta, već zbog zakulisne fotografije bebinih roditelja

Tu je slika roditeljstva koju svi imamo u glavi (znaš, savršena slike koju bi rado podijelila na društvenim mrežama), a tu je i stvarnost ... koja izgleda otprilike manje savršeno. Jer sve nevjerojatne stvari koje dolaze s dolaskom novog života na svijet, sigurno su iscrpljujuće, bez obzira na sve. Vjerojatno je zbog toga nedavna fotografija postala viralna - ne  zbog simpatičnih i slatkih fotografija nove bebe, već zbog zakulisne fotografije bebinih roditelja Cindhi i Rossa Davisa.

Fotografkinja Sarah Jankowski je ispričala kako je njezina asistentica Amanda Walker uhvatila čaroban trenutak. 

"Većina roditelja obično 'sjedne i opuste se' dok traje fotoshooting novorođenčeta", kaže Jankowski te dodaje kad su Davisesi došli na fotografiranje u njezin studio, te njezine riječi su shvatili doslovno. 

Možda te zanima... Pronašao suprugu kako leži na podu: 'Pitao sam se je li uopće živa' Roditelji

"Obično tate malo zadrijemaju tijekom fotografiranja, ali rijetko kad oba roditelja", kaže Sarah. 

 "Cindhi i Ross su mi rekli da otkad se beba rodila nisi gotovo ništa spavali, beba ih po cijele noći drži budnima". 

I dok je trajalo fotografiranje, roditelji su počeli lagano zijevati. "U mom studiju je uvijek toplo zbog beba, osvjetljenje je slabije tako da je u studiju jako mirno i opuštajuće", ispričala je Sarah.  (Iskreno, to zvuči kao savršena situacija za spavanje!)

"Počela sam pripremati dijete za sljedeće postavljanje scene i poziranje, a moja asistentica me zamolila da se okrenem. Vidjela sam najslađu scenu: Ova dva iscrpljena roditelja, stisnula su se  jedno uz drugo i spavaju", prepričava fotografkinja. 


Asistentica Walker je napravila nekoliko fotografija kako bi ih kasnije pokazala roditeljima te ih je pustila da i dalje spavaju.  Četrdeset pet minuta kasnije Cindhi i Ross su se probudili - i očito, nisu bili ni svijesni da su zaspali!

Jankowski je rekla da su dosad reakcije na iskrenu fotografiju bile "tako slatke“, ponajviše zbog toga koliko je relativna.

"Toliko roditelja razumije tu iscrpljenost i neispavanost koja dolazi s rođenjem bebe pa se svi možemo poistovjetiti", rekla je Sarah objašnjavajući zašto smatra da je fotografija postala viralna. 

"Nisam imala pojma da će slika biti toliko popularna i postati viralna. Samo sam htjela podijeliti ovaj slatki trenutak iza scene na svom društvenom mediju", nastavila je.

Umorna mama Možda te zanima... Tata otkriva kako je konačno shvatio zašto se mame ujutro bude umorne Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.