Roditelji 05. lipnja 2023.

Sin Kate Hudson izjavio da bi mogao kliknuti „unfollow“ zbog njene fotke u bikiniju

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nova vremena, nova pravila. A kad si slavna osoba, onda svi znaju gotovo sve – čak i ono što natipkaš na društvenim mrežama postane hit.

Da, ovo su neka moderna vremena, pa sve što možda inače ne bismo poželjeli da dođe u javnost, tako lako dođe u javnost. I tako te u današnje vrijeme dijete lakše može obrukati, to moraš imati na umu. Ali – tu slijedi jedno ali. Isto tako lakše može roditelj osramotiti dijete. A kad ste slavni, onda to dozna cijeli svijet. Dogodilo se to i Kate Hudson.

Naime, Kate Hudson podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu kako uživa uz svoj bazen – u toplessu i minijaturnim donjem dijelu bikinija, odnosno tangama. Prvi koji se šokirao njezinim fotografijama bio je njezin brat Oliver Hudson, koji je napisao: „Isuse, ne, Kate!“

Kate se nije dala smesti, pa je svom bratu odgovorila „Ljeto je tek počelo, Oliver… bit će divlje. Trebao bi me 'unfollowati'.“ No, nešto kasnije na ovaj se odgovor nadovezao i sin Kate Hudson, Ryder Hudson, te napisao: „Mislim da bih i ja mogao,“ aludirajući na to da bi mogao prestati pratiti svoju mamu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

No, ni Kate nije ostala dužna, pa je svom 19-godišnjaku odgovorila tagirajući ga i dopisavši: „Tko je to?“

Ovaj je odgovor mnoge oduševio, pa su neki napisali „Najbolji odgovor ikad!“ Bratu Oliveru su, pak, neki odgovorili kako bi mogao pogledati svoju profilnu sliku – na kojoj je potpuno gol, prikazan straga. Dakle, pokazuje svoju stražnjicu u potpunosti. Drugi su mu pak odgovorili kako bi radije gledali njezinu stražnjicu nego njegovu.

Tko zna kako je Ryder na kraju prošao kod kuće…

Možda te zanima... Scarlett Johansson: "Majčinstvo je poput veze u kojoj ste zlostavljani" Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.