Školarci 21. ožujka 2023.

Pink kaže da njena 11-godišnja kći nema mobitel i neće ga tako skoro niti dobiti

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Danas je gotovo nezamislivo da dijete od 11 godina nema mobitel. No, zastanemo li i razmislimo o tom, shvatit ćemo da tu nema baš ništa pogrešno, nego upravo suprotno.

Ako tvoje dijete ima više od 10 godina (ili se granica već sad pomakla?), vrlo vjerojatno ti je nezamislivo pomisliti kako bi bilo da – nema mobitel. Treba li mu mobitel? Ne, dapače, bilo bi dobro da gotovo nikad ne bulji u taj ekran. No, svi imaju, zar ne?

E, pa ovo nije briga koja muči pjevačicu Pink, koja svojoj 11-godišnjoj kćeri još uvijek odbija dati mobitel. Ne razmišlja uopće o trenutku kad će joj nabaviti mobitel, a u svojoj je odluci izrazito odlučna. Iako većina djece njezinih prijatelja ima već i profile na TikToku, Pink se time ne zamara. Priznaje da je teško ustrajati, ali zasad ne misli odustati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

„Rekla sam Willow da me uopće nije briga za druge. Oni nisu moja djeca, ona je moje dijete,“ izjavila je Pink u emisiji The Morning Show, te dodala da je ipak drukčije što se nje tiče, jer je ona dijete slavne osobe. „Puno je očiju uprto u nju, a mentalno zdravlje moje kćeri mi je važnije nego da njeni vršnjaci misle da je ona cool.“

No, da ne bi rekla da nije svojoj kćeri dala priliku, Pink je naglasila da joj je rekla da ako joj pronađu i pokaže pisani dokaz relevantnog izvora koji kaže da su društveni mediji dobri i korisni za dijete, onda će joj dopustiti da ih koristi. Našalila se, usput, da je njena kći na dobrom putu da postane odvjetnica, da je uvijek u pravu, te da ju ne bi čudilo da uistinu i pronađe takvu literaturu, ali joj je poželjela sreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Da je strog i pravedan odgoj važan ovoj slavnoj mami, može se vidjeti i iz ostalih njenih poteza. Na primjer, kad god može sa sobom na turneju povesti djecu, ona ih povede. No, kad su s njom na turneji, djeca imaju zaduženja – poslove koje im ona plati, i to minimalnu plaću u državi.

Inače, Willow je definitivno naslijedila mamin talent, pa već pomaže mami u nekim pjesmama i izvedbama, a glumila je i u spotovima. Ova je izvedba definitivno preslatka!

@pinkofficial

Cover me in 🌞

♬ original sound - P!NK

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.