Beba 11. travnja 2023.

Hilary Swank objavila da je rodila blizance - djevojčicu i dječaka - i da se osjeća blaženo

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi su joj predbacivali to što je ostala trudna dosta kasno u životu, ali ona je upravo tako željela. Pratili smo s veseljem njezine postove o trudnoći, a sad je objavila i onaj koji je čekala skoro devet mjeseci.

Hilary Swank je jedna od glumica koje nemaju puno "neprijatelja", odnosno glumica koju velika većina simpatizira, pa ne čudi stoga što smo s oduševljenjem popratili njezinu objavu da je trudna, kao i pratili njezine objave tijekom trudnoće. A ovog uskrsnog vikenda za nama Hilary je objavila i onu dugoočekivanu - sa svojim blizancima. 

Možda te zanima... Hilary Swank pokazala svoj poveći trbuh i – osmijeh čiste sreće Trudnoća

"Posting from pure Heaven," napisala je Hilary uz sliku na kojoj drži svoje dvije bebice ispred divnog zalaska sunca uz ocean. U slobodnom prijevodu, otprilike: "Objavljujem iz stanja čistog blaženstva."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Napisala je, osim tog, da nije bilo lako, ali da je itekako vrijedilo, a razumjet će ju svaka žena koja je rodila. No, pokazalo se da neće, ipak, baš svaka žena razumjeti činjenicu  da je Hilary odlučila roditi poprilično kasno u životu, u svojoj 49. godini. Našlo se u komentarima onih koji smatraju da je vrlo sebično roditi u toj dobi. "Djeca će biti 18-godišnjaci sa 70-godišnjim roditeljima. Sebično!"

No, sigurni smo da se Hilary na takve komentare ne obazire, dok su oni pozitivni ionako u većini. Jedan od simpatičnijih je onaj "Welcome, million dollar babies", aludirajući na Hilaryinu vjerojatno najupečatljiviju ulogu u filmu "Million Dollar Baby". 

Inače, prije tjedan dana Hilary je objavila video u kojem se našalila i nasmijala pratitelje kad ih je pitala u videu što misle, bi li trebala u nekoj fazi poroda pustiti tu pjesmu - nakon čega je zasviralo "Push it", a Hilary je zaplesala svojim povelikim trbuhom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.