Roditelji Sretna mama 13. studenoga 2019.

'Bojim se otkriti da nemam pojma što radim': Glumica savršeno sažela prvu godinu majčinstva

Foto: Gabrielle Union/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Bojim se podrignuti te. Bojim se otkriti da nemam pojma što radim. Bojim se otići na posao. Bojim se ostati doma. Bojim se dok spavaš. Bojim se dok si budna." samo su neki od strahova koje novopečene majke sigurno dijele s Gabrielle Union.

Godinu dana prošlo je od kad je Gabrielle Union objavila da je rodila svoju djevojčicu, Kaaviu James Union Wade

Kako bi obilježila taj "milestone" trenutak, Union je na Instagramu objavila video malene djevojčice i napisala iskreni post o tome kako je doživjela prvu godinu majčinstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scared to hold you. Scared to burp you. Scared to reveal I have no clue what I'm doing. Scared to go to work. Scared to stay home. Scared when you sleep. Scared when you wake up. Scared I'm not living up to some impossible standard of motherhood. Scared I'd lose myself. Scared I'd be exposed as a failure, as less than, not as good as, not as comfortable as, not as... anything. But there you were, everyday, looking up at me, like "gurl, you got this!" When I let go of my fears of judgement and just did my best and recognized that my best would and could change from day to day and life would magically go on... Man, I finally allowed myself to just enjoy you @kaaviajames and relax into the peace of imperfection. 1 year in and your whole village stays smiling. The family you know and all the cyber aunties and uncles you may never meet, we celebrate you.

Objavu dijeli Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

"Bojim se držati te." započela je Union.

"Bojim se podrignuti te. Bojim se otkriti da nemam pojma što radim. Bojim se otići na posao. Bojim se ostati doma. Bojim se dok spavaš. Bojim se dok si budna. Bojim se da ne mogu dostići standard postavljen za 'kako biti dobra majka.' Bojim se da ću izgubiti sebe. Bojim se da će drugi reći da nisam uspjela, da nisam dobra majka."

"No, tu si, svakoga dana, gledaš u mene i kao da misliš 'guuurl, sve je pod kontrolom!' Kada sam ostavila strahove osuđivanja po strani i počela raditi najbolje što mogu i shvatila da učim svakoga dana biti bolja i da se život nastavlja.. Čovječe, konačno sam si dozvolila uživati u tebi Kaavia i opustiti se."

"Jedna godina je prošla i svi se smiješe. Obitelj koju poznaš, ali i ona koju nikada nećeš upoznati. Svi te slavimo." zaključila je Union u emotivnoj objavi.

Videozapisom svoje kćerke Union je savršeno prikazala strahove koje mnoge mame i tate doživljavaju u prvoj godini od djetetova rođenja. Kako si ti doživjela prvu godinu sa svojim djetetom?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.